Trivsam julmarknad vid Kväggshyttans bygdegård

9 dec

Det är för mig en tradition som är för mig så viktig att bevara.Julmarknaden uppe i bygdegården i Kväggeshyttan där vi är medlemmar. Den bytte namn för ett tag sedan och heter nu Bjurtjärns byalag. Vi har i många år åkt upp på julmarknaden för att titta och handla lite. De människor som arbetar med detta och gör marknaden till vad den är beundransvärda och så fantastiska. De lägger ner mycket tid och timmar helt ideellt.

Min mamma och broder skulle också följa med mig dit. Det var så fint med frost utomhus. Vi fick även besök av Tomten som steg in och hälsade glatt på ett par små förväntansfulla barn. De fick med sig en påse med lite godis. Och kan ni tänka er at även jag fick en påse av den snälla tomten. Sedan var det dags att köpa julgröt och skinksmörgås. Det smakade fantastiskt. Och senapen som serveras till är i en klass för sig. Kan inte jämföras med något annat.

Det fanns så mycket fina saker att beskåda. Nöjda, glada, mätta och med lite tänkta julklappar for vi i sakta mak hemåt. Ute hade det börjat falla snö vilket gav extra julkänsla.

Publicerad: 2017-12-09 23:56:48

admin