Uppesittarkvällen – En besvikelse trots vinst

24 dec

Trots en vinst i Bingolotto så var det en besvikelse. Här hade man sett fram emot lite seriös tv sändning. Men det hela blev mest tramsigt och flabbigt. Flertalet gånger verkade Rickard tappa sändningen. Man hade kunnat gjort detta mycket mycket bättre. Det var så man stundtals hade skämskudden i famnen.

Ta bara en sådan sak som att vara tyst när bingonumren läses upp. Hur jäkla svårt skall det vara att på ren svenska hålla käften när Rickard läser numren. För den som inte hör så måste det ha varit en pina att försöka hänga med. Sen hade man med den moderna tekniken kunnat dämpa bakgrundsmusiken något.

De musikaliska gästerna var helt okej. En del såg man ju på förhand var inspelat sedan tidigare. Då kameran i stort sett bara höll fokus på artisten och ingenting ut mot publiken i studion. Bäst utan konkurrens var Sven-Bertil Taube och Elisa Lindström.

Besvikelsen på tv-sändningen var stor och inte enbart från mitt håll. Skummade man igenom Bingolottos flöden i sociala medier såg man att många var kritiska. Med all rätt. När jag trodde jag att botten var nådd så skulle på något sätt göra parodi med något julspel. Då tog jag en kissepaus.

Så trots att jag vann så blev det ett rejält minus. Och vad vann jag. En ny lott. Jag kan lova er att jag till 110% kommer rätta lotten i efterhand. Så det så!

Publicerad: 2018-12-24 02:56:24

admin