Uppesittarkväll med Bylund och company

23 dec
Bingolotto spelande
Bingolotto spelande

I går blev det uppesittarkväll traditionsenligt med Bingolotto på tv4.Vi kalasade på goda julbaguetter med köttbullar, rödbetssallad, slinka, ost m,m mm. Smakade riktigt gottigt. Detta slank ner mycket väl tillsammans med lite cider.

Hade inför kvällen garderat mig med två lotter för att på sätt försöka öka mina vinstchanser. Tyvärr uteblev mina vinster denna kvällen. Men den stunds trevlig samvaro och bra artister blev det i alla fall.

Artister i Bingolotto
Artister i Bingolotto

Dagns artistuppbåd var rikgit bra och jag tror det fannsn något som tilltalade alla. Vi hade ”barnens favorit” Sean Banan som bjöd å en rolig jullåt samt sitt melodifestivalbidrag.

Duktiga Magnus Carlsson som är en av mina stora favoriter. Har följt Magnus ända sen han började i Barbados i början av 90-talet. Underbart duktig och valbegåvad artist.

Sanna Nilsen var också med i går och det var kul att höra hennes avskalade framträdande tllsammans med sin kille Joakim Ramsell. Riktigt bra.

Lotta Engberg och Christer var med och framförde jullåtar från en kyrka som jag inte riktigt vet vad det var för kyrka. Man hade under kvällen byggt upp en fiktiv stad i form av en modelljärnväg som man kallade för ”Bylunda”. ovanligt inslag må jag säga. Men Lotta och Christer gjorde som vanligt ett mycket proffsigt framträdande.

Yohio i Bingolotto
Yohio i Bingolotto

Yohio är en artist från Sudsvall. som blått 17 år blivit stor artist i Japan. Yohio sjunger på Japanska och talar även detsamma. Flr ungefär 10 år sedan upptäckte artisten han japansk populärkultur.Numera är han – precis som hans band Seremedy – vida omtalad i Japan, där han bland annat har medverkat i tv-program med miljonpublik och även genomfört turnéer. Jag gillar artiser som sticker ut. Han trotsade ­normerna i hemstaden Sundsvall. När de andra barnen lämnade mangahajpen bakom sig tog Yohio steget längre. Nu röner han stor framgångar i Japan med sin musik.

Bingolotto
Bingolotto

Som jag skrev inledningsvis blev det tyvärr ingen vinst i kväll men vad gör det. Man kan ju inte vinna jämt. Och det viktigaste är ju att kämpa väl.

Publicerad: 2012-12-23 23:55:51

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.