Vad sker

28 okt

Ja denna rubriken kanske kräver sitt svar.
Sanningen är den att det hänt oerhört mycket senaste tiden. Hänt en hel del mer positivt och en del mer negativt. Men vi riktar in oss på den positiva i stället. Det andra är för privat.

Som ni kanske märkt så har det inte hänt speciellt mkt här sista tiden. Och det beror på att jag massor med andra projekt i gång samt mitt dagliga arbete på MT Trading & Design i Kristinehamn. Men det är skoj när det rör på sig. Men man måste ibland stanna upp och tänka efter lite.

Dansbandsdax.se går bra som bara den nu. Det händer massor med spännande saker på gång där. Får inte säga för mycket. Har fått gaffatejp, men kan säga att det kommer bli bra i alla fall. Ang den sidan så blev ”min lover” Micke och jag intervjuade för Kristinehamns Posten i början av Oktober av en jättesympatisk journalist tillika stockholmare som heter Miriam. Hon var eller är en trevlig bekantskap. Över en fika på Ejes Konditori som varade i nära två timmar utbyttes många ordväxlingar som sedan resulterade i en helsida i lokalpressen.

Sen har man varit ute på en massa roliga danser. Bland annat var det en dansbandsdaxfest den 23/8 med Nova och Gideons. Det var så himla kul att träffa alla igen, och denna gången en massa nya ansikten med. Tack alla som var där och gjorde kvällen minnesvärd. Ni är helt underbar att ha att göra med. Nu laddar vi för nästa fest 2009 då blir det full rulle igen på ny plats. Nova är ju bara så bra. Och Cathrins ljuva stämma gör ju att man smälter. Fick föresten lära mig grunderna i bugg, så nu är man världsmästare. Så nu är det bara att dra med Micke på en buggkurs.

Sen en annan kul sak jag måste berätta. Så har dm fått igång danserna här på Folkets Hus. Jätteskojsigt. Det är eldsjälen Nina Fyhr som fixat detta tillsammans med Folkan. Hon har ju dragit i gång Kristinehamns dansförening. Så den 4 oktober var Martinez här och spelade. Tidigare på dagen var dom och visade upp sig tillsammans med föreningen på Värmlandsforum 2008 som är en stor näringslivsmässa. Så jag tror och hoppas att det blir mer snurr på danserna här i stan. Förutsättningarna finns ju, fint och bra folket hus, bra orkestrar, trevlig personal. Så vad väntar folk på?

För att snacka om hemsidan så håller jag på arbetar fram en ny layout. Men det går segt, eftersom man vill göra något annorlunda. Men det får ta den tid det tar. Jag skyndar långsamt. Jag bygger efter parollen; Bättre kvalité än kvantitet. Så det får bli klart när det blir klart.
Har i alla fall tagit en massa nya kort som kommer komma in på sidan framöver.

Publicerad: 2008-10-28 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.