Vänerdansen Kristinehamn förändrar verksamheten nästa år.

2 dec
PH:s lite från ovan
Dansild från en av höstens trevliga kvällar då Per Håkans gästade KCC

Vänerdansen med Nina Fyhr i spetsen kommer att dra ner på dansarrangemangen i Kristinehamn Det har tyvärr minskat drastiskt på besökarna på söndagsdanserna under 2014. Därför har Nina fattat det tråkiga men nödvändiga beslutet att bara arrangera dans några gånger per år på andra veckodagar. Det är en omöjlighet att driva dessa söndagsdanser  vidare då det är en ständig förlustverksamhet. Det är nu endast en söndagsdans kvar och den är 21/12 och då spelar Voize.
2015 startar man upp  traditionsenligt med att ha Casanovas här första fredagen på året.

Vad det sedan blir är inte klart än men målet är att ha dans 3 gånger per år i fortsättningen, Valborgsmässoafton är inte klart än men det är en av de tänkta danskvällarna och den sista av arrangemangen blir någon gång på hösten september – oktober.  Vill man följa med vad som händer när det gäller Vänerdansen rekommenderas deras Vänerdansen på facebooka som  uppdateras med kommande arrangemang.

Mellan de olika dansevenemangen i Sverige kommer det att satsas på en ny verksamhet på Teneriffa med en svensk dansskola som Vänerdansen startar i februari.
Detta är något mycket spännande för alla skandinaver och andra som vill lära sig dansa och samtidigt ha skön semester.

Publicerad: 2014-12-02 01:06:41

admin