Varm danskväll med Matz Rogers i Degerforsparken

12 jul

Vilken kväll det blev med Matz Rogers i vackra Degerforsparken. Lika bra leverans som alltid av dessa grabbar. De vet precis vad publiken önskar sig och levererar där efter. Men med alla denna års erfarenhet som grabbarna har så är det inte så konstigt att det blir bra från scenkanten.

Publiken i Degerfors nöjt i solskenet och dansade som bara den. Foxtrot, bugg, vals, hambo, shottis och pariserpolka var något av de danser som orkestern bjöd publiken på. Kul med lite variation och inte enbart bara foxtrot och bugg.

Som rubriken avslöja så var vädrets makter på vår sida som alltid här i Degerforsparken. Jag tror aldrig jag varit med om en regnig kväll här. I så fall har jag förträngt det väl. Mycket vatten gick det åt denna kväll.

Som vanligt blev det en del dansbilder. Fler bilder kommer sedan att publiceras på danslogen.se Detta i syfte att visa upp hur trevligt vi har det här i parken och där med göra reklam för danserna. Har du kommit med på bild mot din vilja? Maila mig så plockar jag bort bilden.

Tack till samtliga inblandade för en mycket trevlig afton.

Publicerad: 2019-07-12 11:37:14

admin