Varm och trevlig kväll med Sandins i Degerforsparken

4 aug

Den 1 augusti var det som vanligt onsdagsdans i Degefors. Jag åkte som dit med min bror och min kamera för att föreviga danskvällen. Precis så som vi gjort många gånger förr. Sen vi såg bandet sist hade de bytt en medlem. Daniel ”Putte” Högå har vandrat över till Donnez och ersatts av Kenneth Herrgård som tidigare spelat i band som Cavalkad, Fernandoz och Curt Kenneths.

Det blev som tidigare kvällar i sommaren en oerhört varm och trevlig danskväll. Det blev en hel del vätskekontroller för dansarna. Det gäller att dricka för att hålla vätskebalansen på ett jämn nivå. Det var svettigt både på scenen och på dansgolvet.

Kvällen artade sig mycket väl och blev riktigt trivsam. Sandins med Kessy i spetsen sprudlade av glädje. Jag tror Kessy är en av de gladaste dansbandssångerskor som vi har. Hon står inte still en enda sekund utan svänger loss på scenen med ett leende som charmar publiken. Lägg där till otroligt bra danslåtar så förstår ni hur bra detta är.

Sandins bjöd på riktigt bra låtar och extra trevligt med deras egna låtar. Gillar speciellt ”Så som du” och ”Barcelona”. Hoppas de kommer släppas på en full-cd framöver. Jag vet att det finns med en cd i planeringen. Man får hoppas att den inte är allt för långt bort.

Som sagt så blev det en riktigt trevlig kväll med detta gäng. Tack Sandins för alla trevliga låtar som ni bjöd på. Vi ses i Storfors i höst.
Fler bilder hittar ni som vanligt på danslogen.se

Publicerad: 2018-08-04 23:29:40

admin