Vårmarknad i Kristinehamn 2012

11 apr
Vårmarknad i Kristinehamn 2012
Vårmarknad i Kristinehamn 2012

Det är ju *PiiiiiiP* att det alltid skall regna när det är marknad här i stan. Spelar ingen roll så skall det regna eller blåsa. Jag tror det var längesedan det var vackert solskensväder på en vårmarknad.

Kanske var det vädret som gjorde att en del knallar avstod från att ens komma hit. Jag såg en del tomma numrerade platser där det hade borde ha stått knallar. Men man får glädjas åt dom tappra som var där och som stod ute i regnet hela dagen.

Jag hittade inte så värst mycket på marknaden. Köpte sex olika korvar för hundralappen. Hade någon cd-försäljare stått och sålt skivor hade det väl blivit att jag köpt någon eller några. Men nu sparade jag ju pengar i stället. Man få se det positivt.

Annars var det som det brukar. T-Shirts, godis, plastpåsar, kläder, gardiner och tyger, lite mera t-shirts och godis. Ja så där håller det på.

Efter att ha gått över marknaden två gånger så gav jag upp i regnet och begav mig hemåt i stället.

Vårmarknad i Kristinehamn 2012
Vårmarknad i Kristinehamn 2012
Publicerad: 2012-04-11 22:50:29

admin