Vart är våren

7 apr

Trist väder det var idag. Men lite skönt att det regnar bort all denna snö. Nu vill vi ha sol och värme. Vill ha värme så man kan börja med sin vårjacka som hänger i garderoben och vill bli använd.

Har en hel del nya kläder som gärna vill bli använda i det kommande fina vårvädret. Föresten. Vem var det som beställt det gråa trista vädret kom idag. Den personen ska jag ta ett allvarligt snack med. För det får inte fortsätta så här..

En fråga jag får nu när det går mot säsongstart på fotbollen Och den frågan jag följaktligen får är hur det ska gå för Kristinehamns fotbollslag IFK Ölme. Och optimist som jag är så hoppas jag ju att det går bra, även om det blir tufft. Man måste ju hålla på stans inhemska lag.

Övriga frågor är hur det kommer att gå för Degerfors och Carlstad. Och sportsman som man är så hoppas man ju att det går bra för båda lagen. Nu får vi som sagt hålla tummarna för att alla lagen kommer att ha spelbara planer även om det inte ser så ljust ut. Men man får åter igen plocka fram optimismen. Lycka till samtliga lag.

Publicerad: 2006-04-07 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.