Voize får ny trummis

27 nov
Voice så som dom kommer se ut från och med 2014
Voice så som dom kommer se ut från och med 2014

Sp här kommer Voize att se ut nr bandet byter trummis. Så här skriver bandet på sin facebooksida om bytet

Voize trummis Lars-Göran ”Gas” Petersson väljer att sluta i bandet. Den 5/1 gör han sin sista spelning då bandet spelar på Parkhallen i Borås. Skälet till att Gas slutar är tidsbrist.

”Att vara ute och spela musik är det roligaste som finns, men VOIZE spelplan har ökat rejält under 2013. Vi har fått signaler att 2014 kommer innebära ytterligare fler jobb. Det är såklart väldigt kul, men jag känner att jag inte längre kommer kunna kombinera spelandet med mitt civila yrke, berättar Gas. Jag vill tacka killarna i bandet, arrangörer, publiken och vårt bokningsbolag LS-Tonart. Alla har trott på oss och det har fött vår framgång fortsätter han.”

Ny trummis blir istället ett för många välbekant namn. Per-Erik ”Lillen” Tagesson som under många år satt bakom trummorna i Scotts tar över trumpinnarna i VOIZE, och han har längtat efter att möta publiken igen!

”Det är enormt kul att få förtroendet att få kliva in efter Gas. Äntligen får jag möta publiken igen, som jag har saknat massor under mitt uppehåll!
Jag känner en härlig nytändning och ser en klar bild med driv och samtidigt en nyfikenhet i VOIZE. Det gör det väldigt spännande att få vara med att forma framtiden för bandet, berättar Lillen, nu kör vi!”
Lillen gör sin första spelning med bandet i februari, när man drar igång efter en månads semester.

”Det känns såklart tråkigt att Gas väljer att sluta. Han är en av bandets grundare och har alltid fyllt våra turnéer med skratt och galenskaper. Vi är tacksamma för allt som han gjort för bandet och önskar honom all lycka framöver!
Det känns samtidigt fantastisk att få in Lillen i VOIZE! Från första stund har det känts 100% rätt och vi får in en skön kille med massor av rutin, spelglädje och framförallt någon som vet vad dansare och arrangörer runtom landet vill ha. Det kan inte bli bättre än så säger bandets kapellmästare Magnus Meinert”.

Källa: Voize

Publicerad: 2013-11-27 00:01:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.