Wahlströms kasar in handduken efter mer än 20 år

18 sep

Wahlströms lägger ner

Efter hela 26 år på landets dansbanor väljer nu grabbarna i Wahlströms att lägga musiken på hyllan. Det är med stor sorg och en annan tår i ögat som jag tar del av uppgiften på danslogen.se

Enligt bandets egna hemsida har man offrat mycket av helger skolavslutningar,födelsedagar mm. Därför har man nu tagit ett gemensamt beslut att lägga Wahlströms på hyllan och gå vidare i livet !

Wahlströms har valt att avsluta och göra sin sista spelning på anrika Brunnsparken i Örebro lördagen den 14/1-2012. Där kommer det bli en oförglömlig danskväll med både mat, dans och musik.
Mer info om denna kvällen kommer på Brunnsparkens hemsida.

Wahlströms är ett band jag följt i många år på landets dansbanor. Jag minns deras singel ”Loverboy” som jag fick av bandet. Sedan dess har det bara rullat på. Jag har alltid tyckt att Wahlströms har något unikt. Daniels speciella lite något ”sårbara” röst i balladerna. Jag minns med glödje alla ”I afton dans”, ”Dansbandslåten” , ”Malungs dansbandsvecka” alla spelningar som dom gjort på Kristinehamns Folkets Hus.

Flera med mig kan nog skriva under på att ni kommer vara saknade.

Publicerad: 2011-09-18 16:47:02

admin