Walter Kurtsson

7 dec

Det var längesedan som jag har skrattat så åt en sak på internet. Nu kanske ni är nyfikna på vad det var som jag skrattade så åt. Jag säger bara Walter Kurtsson. Jag har flera gånger stött på hans namn på internet men har inte brytt om honom så mycket. Men det var först när jag gick en webbkurs med en utbildare från Eskilstuna som fick lite mer klart för mig vem Walter är. Sedan lades han i glömska.

Men nu för en vecka sedan ungefär var jag i jakt efter en logotyp till ett bokningsbolag. Som brukligt surfade jag in på deras hemsida för att kolla. Då ramlade jag åter igen in på Walters hemsida. Nu fann jag det mycket intressant. S

en fick jag syn på en del roliga filmklipp som Walter lagt ut. Det var ”Dolda Kameran”. Jäsiken vad jag skrattade åt dem. Om ni inte har sett dessa klipp så bör ni absolut redan nu surfa in på www.walterkurtsson.se och kika.

Inte nog med att Walter i sig är rolig. Han har en hel väldigt rolig hemsida gjort i flash. Hemsidan utspelar sig i Walters lägenhet och man kan klicka runt i dom olika rummen. Alltsammans verkar vara gjort med en glimt i ögat. Man kan bland annat se Walters ”unika” karschesamling, d,v,s samling av gamla hederliga plastkassar med dom där typiska konsumemblemen på. Ja ni vet dom där blåa med den vita liggande åttan, kringlan eller vad det nu ska föreställa. Man kan se och höra film och filmklipp. Så sammanfattningsvis kan jag bara varmt rekommenderas Walter Kurtsson och hans hemsida. Många skratt utlovas.

Publicerad: 2006-12-07 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.