Willez kastar in handduken

8 okt
Willez lägger ner
Willez lägger ner

Det skånska dansbandet Willez har haft en kort och tämligen intensiv karriär som nu redan har nått slitt slut. idag meddelar bandet att man lägger ner sin verksamhet.

Så här skriver grabbarna på sin hemsida.

Tyvärr måste vi meddela er att tiden för Willez som aktivt dansband är över. Vi har haft några jätteroliga år tillsammans i bandet och tillsammans med er som publik. Men allting har ett slut. Vi känner alla att det är dags att vända blad i livet, att det är dags för ett nytt kapitell. Hur det ser ut och vad vi tänker hitta på nu återstår att se.

Vi vill en sista gång tacka alla som stöttat oss och gjort hela denna resa möjlig. Så ett stort tack först och främst till våra föräldrar som har ställt upp i vått och torrt och aldrig förväntat sig något tillbaka. Ett tack även till alla sponsorer som stötta oss. Ett stort tack till alla vi på ett eller annat sätt haft ett samarbete med på vägen. Tack till LS Tonart, tack till Warner Music, Pontus Assarson, Henrik Sethsson, Gunnar Åkerlund, Jonas Rignell, Elmelid Musik. Tack till alla, står ni inte med så känn er inte bortglömda, vi kommer ihåg er och är tacksamma för allt!

Så ett sista tack nu: Tack för den här tiden!

Puss och kram,

Willezkillarna

Så här lät Willez när dom medverkade i Dansbandskampen 2010

Publicerad: 2013-10-08 20:09:36

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.