Wizex presenterar ny sångerska och ny singel

4 jun

Wizex har legat lågt ett tag sedan Anna Sköld deklarerade att hon slutar i bandet. Nu prressenter bandet en ny sångerska och en ny singel. Så här står det i pressreleansen.

Det senaste året har varit utmanande för den svenska dansbandsscenen. Många band har fått sälja både buss och instrument när jobben har försvunnit. Men tack och lov ser framtiden ljusare ut, och i takt med att fler får sina vaccinsprutor och myndigheterna lättar på restriktionerna, börjar hoppet om en återgång till det normala tändas. Wizex tillhör inte dem som tänkter kasta in handuken. ”Ett band som funnits sedan 1963 kan ju inte ge upp två år innan 60-årsdagen” säger Eric Iversen, kapellmästare i dagens upplaga av Wizex, och får medhåll av Tommy Karlsson som varit med i bandet till och från sedan början av 70-talet. ”Vi vill kunna hålla på så länge vi tycker att det är roligt, och roligt har vi just nu” säger de och skrattar.

Den stora nyheten för dagen är dock och att Git Persson har tackat ja till att bli ny sångerska i Wizex. Trots att Git och Wizex båda kommer från nordöstra Skåne har deras vägar inte tidigare korsats. Git har haft fullt upp med Kellys, Curt Haagers och Fernandoz medan Wizex som bekant haft sångare och sångerskor som Kikki Danielsson, Lena Pålsson, Charlotte Nilsson & Danne Stråhed. När Anna Sköld i fjol bestämde sig för att sluta dök tillfället upp. ”Det är fantastiskt roligt för oss i Wizex att få välkomna Git Persson, en av landets bästa och mest erfarna dansbandssångerskor någonsin” hälsar Eric och Tommy.

Samtidigt passar man på att fira med nya singeln ”Lite gammalt lite nytt”, en härlig dansbandsschlager skriven av Eric Iversen. Låten släpps på självaste midsommarafton och blir den första releasen av Wizex med Git Persson som sångerska. Spara ner låten redan nu och bli först att höra den här den släpps. Klicka på länken https://lnk.to/LiteGammaltLiteNyttPresave

Publicerad: 2021-06-04 14:37:31

admin