Zlips blir Finix

6 jan
Finix
Finix

Smaka på namnet Finix. Ja det just så fd. Zlips kommer att heta framöver. När det blev känt att Zlipsgrabbarna skulle köra vidare under nytt namn utlyste man en namntävling. Namntävlingen som man arrangerade är till ända och nu också avgjord. Grabbarna är oerhört tacksamma för detta engagemang som danspubliken visat genom att tillsammans skicka in över 150 olika förslag.

Det vinnande bidraget lämnades in av Elin Berglund och hennes motivering till namnet lyder “Som en fenix-fågel reser ni er vackrare och starkare ur varje motgång”.

Finix ser med tillförsikt fram emot att, med detta namn och med “Zlips-känslan” väl bevarad, komma ut och möta danspubliken i vårt avlånga land. Som man tidigare meddelat görs sista spelningen under namnet Zlips på Öviksmaran den 6 februari. Detta blir även Tom Åsvolds sista spelning. Han lämnar bandet för att gå vidare i livet och anta nya utmaningar. ”Livet är kort och ibland måste man bryta sig lös från tryggheten och vardagen för att komma till nästa steg, så man hinner med allt man tänkt sig” skriver han i ett brev på bandets facebooksida.

Vi önskar Finix lycka till på dansbanorna framöver.

Publicerad: 2015-01-06 22:21:16

admin