Fernandoz bjöd FUB:are på en helkväll

5 jul
Entrén till Gunnevi festplats
Entrén till Gunnevi festplats

Under våren blev jag kontaktad av FUB om att vara ”researrangör” på midsommardagen. Det är nämligen så att i Gunnarskog på Gunnevi festplats bjuds det upp till dans varje midsommardag. I flera år har det varit Fernandoz som har spelat upp till dans på kvällen. Men på eftermiddagen har dom gjort en extra spelning för FUB. När jag fick erbjudandet kunde jag ju inte tacka nej. Eller rättare sagt så tackar man inte nej till sådana saker.

Danspbublik
Danspbublik

Sagt och gjort så bokades en buss av Vänerbuss. På midsommardagen var vi några förväntansfulla Fernandozfans som reste från Kristinehamn. Med facit i hand måste jag säga att allt gick riktigt smidigt. Vi avreste kl 15.00 och var framme en kvart innan dansen skulle ta sin början. Den snälle chauffören som jag inte minns namnet på körde oss tryggt och säkert upp till Gunnarskog. Vilken härlig natur det var på vägen upp.

Anders och Kevin
Anders och Kevin

Jag hade aldrig tidigare varit vid denna festplats så det skulle bli extra kul. Jag visste ju att det var en kombinerad festplats och idrottsplats. Lika punktliga som tåget startade Fernandoz upp danskvällen klockan 17.00 med två lugna låtar. Man bjöd på flera låtar från alla deras skivor uppblandat med andra kända låtar som publiken gladeligen sjöng med i.

Tom och Thomas in action
Tom och Thomas in action

Dagen till ära hade man även försäljning av bandets nya cd ”En bättre man” som gick åt som smör i solsken.

Det hela artade sig till en riktigt trevlig kväll med Fernandozgrabbarna. Dom lovade även att göra om samma sak nästa år. Är det inte helt fantastiskt underbart. Med tanke på hur mycket chanser flera av medlemmarna har att komma ut och roa sig så tycker jag detta är ett trevligt initiativ från både arrangörerna Gunnarskogs IK och Fernandoz orkester. Nedan följer lite bilder från danskvällen.

Här följer lite fler bilder från kvällen.

Anders bjuder på smäktande tongångar
Anders bjuder på smäktande tongångar

Mer danspublik
Mer danspublik
Fernandoz fina buss
Fernandoz fina buss
Pia Pihlgrens skulle spela på kvällen
Pia Pihlgrens skulle spela på kvällen
The Revivals soundcheckar
The Revivals soundcheckar
Publicerad: 2014-07-05 11:11:09

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.