Färjestad – Djurgårdens IF

12 apr

Hejsan!
Vilken födelsedagspresent man fick. Jo det är ju faktiskt så
att jag ”råkade” fylla år idag och pappa hade vunnit biljetter
till matchen Färjestads BK – Djurgårdens IF. Det var med lite
spänd förväntan man åkte till Löfbergs Lila Arena. vad skulle
de lilagula hjältarna ta sig till en dag som denna. Skulle de
vinna idag?

Hur det gick vet vi ju alla. Tyvärr måste jag göra
er besvikna och säga att Färjestad för ovanlighetens skull
förlorade denna dag. Det var ju naturligtvis en del tveksamma
domslut bland annat ett bortdömt mål. Nu är det ju bara för
dom lilagula att ta nya tag. Men man fick trots allt komma till
Löfbergs Lila Arena och det är ju inte illa.


Publicerad: 2003-04-12 13:40:07

Danslaget på Folkets Hus

12 apr

Hejsan!
Danslaget firar i år 25 år som dansband. Den 12 april spelade bandet på Folkan i Kristinehamn. Danslaget spelade precis enligt sitt motto ”NI vet vad ni får – rutinerat mogenband med sväng”.

Det man kanske hade önskat hos detta band var kanske egna låtar. Men men.. Under kvällen fick jag bland annat en pratstund med deras trevliga trummis som heter Björn.

Han talade bland annat om at bandet har en hemsida på gång under adress www.danslaget.se. Jag ser med spänning fram mot när sidan släpps ut på nätet.

Danslaget spelade jättebra, och ljudet var helt perfekt. det var lite utav en sån där kväll som inte vill skall ta slut.


Publicerad:

Vårmarknad i Kristinehamn

8 apr

Hejsan!
Andra onsdagen i April har vi alltid höstmarknad i Kristinehamn. Knallemarknad som en kallar det.

Som vanligt bar det en hel del knallar som försökte sälja en del krims krams, men även en hel del vettiga prylar, Jag köpte två cd-skivor en med Kikki Danielsson och en med Sven-Erics.

Sen hittade jag en 10:- marknad där det mesta kostade 10:-. Där köpte jag en praktisk flaska som man kunde göra istärningar i. Det är jättepraktisk och smidig att göra is i.


Publicerad: 2003-04-08 13:40:07

Stockholmsweekend

5 apr

Hejsan!
Denna helg fick vi för oss att dra upp en sväng till Stockholm.

När vi kom fram så gick vi runt lite bara och tittade lite och fikade på Åhléns city café. Sen beslöt vi oss för att gå en tur i gränderna i gamla stan. Och där i gamla stan finns det en affär som heter ”Radiohandlaren” eller något sådant. Dom är i alla fall specialiserade på finsk skivinport. Så letar du efter finska cd-skivor skall du bege dig hit. Dom har nog dom flesta kända finska dansbanden i alla fall.

När vi kände oss klara med gamla stan så kom vi på att det skulle vara kul att ligga över i Stockholm en natt. Så till slut fick vi tag på ett ganska risigt men mysigt hotell som heter Hotell Danielsson. 200:-/natt med frukost. Inget höjdar hotell men vill man bara ha tak över huvudet och nöjer sig med att dela dusch och toalett så duger det.

På kvällen gick vi ut och åt en god bit mat. Dagen efter åkte vi till Kaknästornet och tittade. Vilken fin utsikt det var. Tyvärr var vädret inte det absolut bästa så man såg inte så långt som när det är klart väder. Men man såg ganska långt i alla fall. Se bar det av en tur till skeppsholmen för att titta lite på båtarna som ligger där.

Efter ytterligare några timmar beslöt vi oss för att åka hem mot Kristinehamn. På hemvägen stannade vi och åt mat efter e18.

Vi åkte även in en sväng till Eskilstuna där vi bara drog en snabbsväng för att se staden. Vi var hemma i Kristinehamn ungefär 18.00


Publicerad: 2003-04-05 13:40:07

Data och IT-Mässa på CCC i Karlstad

2 apr

Hejsan!
PÅ CCC Carlstad Conferens Center anordnade Högdata AB ett IT-Mässa för företag och branschfolk. Kl 09.30 åkte vi från Kristinehamn mot Karlstad och Mässan. Det var en ren företagsmässa.

När vi kom dit fick vi skriva in oss (registrera oss) i datorer. Det var en intressant mässa med flera företagare och utställare så som: Canon, Lexmark, Lernia, Microsoft, Dataskolan och många många fler. Jag han även med två seminarier under dagen. Blanda annat Scandinavia Pc Systems.

När det blev lunchtime så drog jag och några iväg till en hamburgerbar som hävdar att ”grillast är godast”.

Efter lunchen åkte en del tillbaks till mässan för att se mera. Cirka 15.00 var vi klara och åkte nöjda och belåtna hem, efter en intressant dag.


Publicerad: 2003-04-02 13:40:07