Jag vill ha vår!

26 feb

Jag vill ha vår! Och det nu på stubinen. Jag vill använda alla vårkläder som finns i garderoben och som ropar på att få komma ut. För nu känns det bara så jobbigt att få klä på sig alla dessa kläder för att orka ta sig ut och iväg till jobbet.
Sen har jag köpt nya skor som jag vill använda. Köpte dom i Karlstad för 150 spänn.
Hur billigt och bra som helst. Men med detta väder funkar dom inte. Man borde kanske gå i ide och inte vakna förrän i början av april.

Annars så känns det som om allt går likt ett X2000 tåg. Väldigt fort med andra ord. Man har mkt jobb nu och det är kul. Hemsidesjobben avlöser varandra. Så nu försöker jag strukturera upp det så gott jag kan så att alla blir nöjda och glada.

Så ni kan undrar lite mer vad jag gjort den senaste tiden förutom att jobba. Jo jag har sänt en del webbradio på www.dansbandsdax.se Något som är jättekul. Så har du lust så lyssna onsdagar 19.00-21.00

Ha en fortsatt fin vecka


Publicerad: 2007-02-26 13:40:07

Zlips till Kristinehamn

25 feb

Vill bara meddela alla dansglada att Zlips kommer hit och spelar på Kristinehamns Folkets Hus söndagen den 25/3 mellan 18.00-22.00 Då är ALLA välkomna till en toppenkväll.


Publicerad: 2007-02-25 13:40:07

Melodifestivalen

24 feb

Precis som om inget har märkt att det varit melodifestivalen. Bara att lösa kvällspressen så ser man. I år tycker jag att det varit ett blandat startfält om än svajigt. Men så är det ju varje år. Dom jag håller på eller tyckt varit bra är bland andra Anna Book och Sanna Nielsen. Sen får man ju tänka på att det ska vara en låt som håller i den stora finalen med samtidigt som den ska representera svensk musik på ett bra sätt. Fast en del förstår jag inte varför dom ställer upp. Låtar som ingen kommer komma i håg och som man glömt så fort dom slutat. Så nu får vi hoppas att det blir ett värdigt bidrag som vi skickar öster ut.


Publicerad: 2007-02-24 13:40:07