Jag vill ha vår!

26 feb

Jag vill ha vår! Och det nu på stubinen. Jag vill använda alla vårkläder som finns i garderoben och som ropar på att få komma ut. För nu känns det bara så jobbigt att få klä på sig alla dessa kläder för att orka ta sig ut och iväg till jobbet.
Sen har jag köpt nya skor som jag vill använda. Köpte dom i Karlstad för 150 spänn.
Hur billigt och bra som helst. Men med detta väder funkar dom inte. Man borde kanske gå i ide och inte vakna förrän i början av april.

Annars så känns det som om allt går likt ett X2000 tåg. Väldigt fort med andra ord. Man har mkt jobb nu och det är kul. Hemsidesjobben avlöser varandra. Så nu försöker jag strukturera upp det så gott jag kan så att alla blir nöjda och glada.

Så ni kan undrar lite mer vad jag gjort den senaste tiden förutom att jobba. Jo jag har sänt en del webbradio på www.dansbandsdax.se Något som är jättekul. Så har du lust så lyssna onsdagar 19.00-21.00

Ha en fortsatt fin vecka

Publicerad: 2007-02-26 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.