Dansweekend

4 mar

Denna helg blev lite annorlunda. Jag har varit på dansweekend i Götene. Jo då. Det var kanonbra. Skönt att för en helg komma hemifrån och roa sig lite.

Det hela började med att vi får hemifrån 1 timme innan lunchtid mot Götene. Vi stannade till i Mariestad för lite shopping på ”Karlssons”. Det blev en tröja och tomma cd-askar och lite annat småplock.

Väl framme i Götene käkade vi lite fläskfilé på Restaurang Victoria innan vi gick upp med våra prylar på hotellet. Innan dansen började han jag med att se att Färjestad valt motstånd i slutspelet. Mora blev det. Enkelt bete för vargarna. :-)
Sen blev det några låtar på melodifestivalen innan jag upptäckt att jag glömt att packa ner svarta strumpor. Ska man ha svarta skinnbrallor, svarta skor funkar det inte med vita sockar.
Som tur är hade ICA öppet till 21.00, så dom blev räddaren i ”nöden”.

Kvarten innan dom dansen skulle starta betalde vi in oss i Götene Folkets Park. Det är en mycket trivsam folkpark detta. Vi hade inte tidigare berättat för orkestern som vi känner att vi skulle komma dit, så för dem blev det en riktig överraskning. Kul när man kan gläda folk med ens närvaro. Det hela blev en trelig afton. En eloge till Mattias som hanterade saxen och gitarren med bravur tros influensa.

Idag söndag blev det en hotellfrukost innan avfärd mot Skara och Jula Postorder. Innan Jula öppnade for vi inte till centrum och promenerade runt lite. På Jula blev det lite köp av cd-skivor och annat som behövs i hemmet. På hemvägen stannade vi i Gullspång för lite matintag.

Publicerad: 2007-03-04 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.