Release av Wretaz.se

30 jun

Varmt och härligt väder idag. Vad passar bättre än att vara ute i det fria och bara njuta av det fina vädret. Men här på jobbet är det förfärligt varmt. Fattar inte varför det ska vara så varmt. Vem har bestämt det? En fläkt av modell större borde bara varje människas rättighet. Men det får gå.

Idag har jag haft release på Wretaz hemsida på riktigt så att säga. Resultatet blev väldigt bra. Men det beror på att jag arbetat med underbara personer. Bättre kunder får man nog leta efter. Vad man än bad dem om att fixa så hade man det i sin hand. Underbart. Och så snygga bilder får man inte att arbeta med varje dag. Då är det en fröjd att arbeta om man har bra grundmaterial. Så nu måste ni ju bara surfa in på www.wretaz.se och se på resultatet.

Nu ska man arbeta vidare. Ha det så gott på er allesammans.


Publicerad: 2008-06-30 13:40:07

Mingolf med skåningarna

27 jun

I fredags var jag och spelade Minigolf med skåningarna. Och man vill ju inte vara kaxig eller så. Men vet ni vem som vann.

Jag vet inte hur man spelar minigolf i Skåne men här gäller det att ha så lite poäng som möjligt, alltså så få slag som möjligt. Banorna var enligt min mening perfekta. Kanske en del lutade lite lustigt. Men det var inget som störde, inte mig i alla fall.

Med det gick bra och det var inte utan stolthet man gick segrande ut ur leken. Så nu får man väl trösta skåningarna som förhoppningsvis er om en revansch. Och då ska vi spela i gästhamnen. För deras banor är minsann SM-godkända. Då får vi se om är mest kaxig då.


Publicerad: 2008-06-27 13:40:07

Midsommar

20 jun

Midsommarväder är något alldeles speciellt. Antingen är det stekhett och massor med mygg eller så är det blåst och hällregn. I år såg det lite oroväckande ut på morgonen men det hela artade sig så småningom till en trevlig dag om än lite blåst. På eftermiddagen for vi ut till stugan i skärgården för att fira lite. Det blev dans till låtar om ”små grodor”, och karusellen samt prästens lilla kråka.

På kvällen blev der grillkväll med besök av skåningarna Micke och Sabina. Med sig hade dom otroligt snälla hundarna Alfons och Molgan. Snällare hundar får man nog leta efter. Vet tyvärr inte vilken ras det är. Det blev invigning av vår grill. Och det flöt på väldigt bra. Kanske för att det var en så bra grillmästare. Något kylslaget blev det framåt kvällen.
När kylan blev lite väl plågande begav vi oss in för att frossa i dansbandsmusik på lp och dvd. Till Mickes glädje så hittade jag fram Stig Lorentz med Dagmar och melodin ”Pappa, kom tillbaka”. Så blir nästa projekt att försöka få över den på cd. Eftersom Micke är stormförtjust i Thorleifs så blev det en del tittande på detta med.

Oj oj oj vad klockan rusar. Nu får det alltid bli sängen.

Puss och Kram på er allesammans


Publicerad: 2008-06-20 13:40:07

Lattjo-Lajban

15 jun

Tattjo Lajban. Var väl ett tv-program på tv va om man inte tar helt fel. Men vad mer är det som är lattjo-lajban. Jo ett par jeans. Hittade ett par chep monday av modellen lattjo-lajban som jag införskaffat för några veckor sedan men hunnit inte blogga om dem föräns nu *S* Billiga och coola jeans, och dessutom svenska. Weekday är en toppenbutik man önskade fanns på närmare håll. Men å andra sidan kanske det är lika bra att det inte finns. Kanske skulle bli ett shoppingmissbruk kanske *S* Har sedan tidigare 2 par cheap monday och har nu även i min ägo mitt 3:e par. Dessa är mer baggy, och det gillas. Får cellskräck i för tajta


Publicerad: 2008-06-15 13:40:07

Mona Gs och fotboll

14 jun

Söndag min ledig dag. Så sjunger man ju i en dansbandsdänga från tidigt 90-tal eller kanske rent av 80-tal.

I går var det dans till Mona Gs i Upperud som gällde. Vädret var det lite si och så med. Regn och sol omvart annat. Detta medförde att det blev en något kylslagen kväll. Men dom som var där höll i gång från första till sista dans. Träffade även en fd lärare jag hade i skolan. Kul. Sen kanske fotbollen gjorde sitt til att del blev sega i starten. Nu så tänkte jag nanna lite.

Nä glömde berätta att hag varit til Nora på skivmässa. 3 idrottshallar med säljare från hela europa. Cooolt. Blev en massa vinyl och cd med sig hem. Och även en massa orkesterkort.


Publicerad: 2008-06-14 13:40:07

Fredagen den 13e

13 jun

Fredag den 13:e idag. Hur kul som helst. Men det gick bra och man klarade sig med livet i behåll. Skojigt. Men annars är jag inte så skrock full av mig.

Studentfirande idag för många. Har skickatut min kamera med morsan för att se om hon lyckas med konsten att plåta några bilder på en f,d granne som tar studenten idag. Grattis Micke föresten. Den som lever får se.

I kväll blir det nattsudd med mig på dansbandsdax.se Danskväll. Ska bli kul att leka dansbandsmusiker. Spelar ju enligt svensk danskväll formulär 1A. 2 lugna 2 snabba låtar och var 3:e låtsett så blir det en gammeldans. Schottis, Hambo, Vals, Polka och Snoa står på programmet. Får gräva rejält för att hitta dem i arkivet. Det blir väl som valigt Rose-Maries som får rycka ut. Har du inget vettigt för dig så lyssna i kväll med start 22.00 på dansbandsdax.se


Publicerad: 2008-06-13 13:40:07

Linda Bengtzing och det stora skåne

5 jun

Cykelns dag den 5/6 var en höjdare. För er som inte vet vad det är så kan jag berätta att man här i stan har en fin skärgård och vägen dit ut är magnifikt vacker. Och när man åkt ända vägen ut så kommer man till en udde där den kända Picassoskulturen står. Där arrangeras olika musikevenemang av allehanda slag varje sommar. Det största av dom alla är utan tvekan ”cykelns dag” som i år gästades av Botvids Busar och Linda Bengtzing med band. Mer än halva stan hade tagit sig ut för at tjut av Linda och inte minst det vackra vädret som visade sig från sin allra bästa sida. Fröken Bengtzing var bra även om det stundtals var lite ”barnkalas” över det hela. Men man kan inte komma ifrån att hon har en gudomlig röst och utstrålning. Detta leende hon har. På tal om leenden så mötte jag ett på hemvägen. Hon hade med sin käresta så det slutade med att man hamnade hemma hos dom. Vägen dit var lång och krokig kanske för att man ville guida dom lite. Dom är ju inte från byn utan från ett ställe södra Sverige som dom bestämt sig för att kalla för Skåne. Ska tydligen vara ett stort område.
När det började ljusna igen så blev det till att driva hemåt i natten på sin kära cykel.
Nu känns det som att jag svamlat tillräckligt om allt och ingenting så nattis på er.


Publicerad: 2008-06-05 13:40:07