Solskensdagar

6 okt

Himmel
Himmel

Jag vet inte vad det är men när jag mår nästan oförsämt bra så undrar jag varför jag gör det och ställer mig frågan förtjänar jag det? Kanske beror på att jag i våras inte överdrivet med solskens dagar. Men nu är livet fyllt med massor med solskens dagar och jag mår bra.

Jag har avsagt mig en hel del måsten i livet för att kunna ta det lugnt och leva livet som jag vill, och inte som andra vill. Jag kan säga att jag drivs oerhört bra med att vara den jag är.
Och då kanske ni som inte känner mig undrar vem jag är då. Ja det är en lång historia som inte avhandlas i en blogg. Utan kortfattat kan man sammfatta Mackan som en kille i sina bästa år som gillar; dansband, schlager, mode, grafisk design och såpopror på tv. Så nu vet ni det med. Jag gillar inte att ligga i något fack. Jag är Mackan, that´s all.
Och kan dom inte acceptera det så är det inte mina problem.

Och som avslutning på detta inlägg vill jag bara säga:
Var alltid dig själv så slipper du komma i håg hur du ska vara.
och en sak till. En dikt som jag fick från en tjejkompis som jag tycker är så fin.
Jag är som jag är, ta mig för den jag är, jag tar dig sig som du är,
ville du inte ta mig som jag är, så tar jag ändå dig som du är,
du väljer om du vill ha mig som din vän, ja är i alla fall din vän,
vad du än gör såra mej inte, för jag sårar inte dej.

Tack för mig denna afton. Blev ett lite annorlunda blogginlägg. Men det kan vara skönt att få vara lite eftertänksam och ”djup” ibland.


Publicerad: 2009-10-06 22:55:17

Musiktipset: Barbados – Se mig

6 okt

Nu så duggar det tätt mellan musiktipsen. Denna gången drar vi oss tillbaka till melodifestivalen 2000 då Magnus Carlsson med sitt Barbados tävlade med Thomas Thörnholm och Dan Attleruds ”Se mig”. Låten hamnade på en andraplats med 146 poäng. Vinnarlåten det året var ”Vindarna viskar mitt namn” med Roger Pontare


Publicerad:

Måndag igen

6 okt

Gästhamnen
Gästhamnen

Måndag och ny arbetsvecka med nya utmaningar och förutsättningar. Det märkst nu att det blivit höst. Mornarna är kallare och det biter i lite när man cyklar. Trost kylan försöker jag cykla för motionens skull. Men är det för jäkligt så blir det buss till jobbet. Jag har ju astma som kan bryta ut så därför tar jag hellre bussen än cykeln när det är kallt.

Dagens lucn idag bestod av stekt fisk med remoulad sås och kokt potatis. Gott och nyttigt med fisk. Det påstås att man blir inteligent av fisk. Så av den anledningen tar jag det lite lugnt med fisken.

Efter jobbet bar det av på en cykeltur med kameran. Tog en del fina kort bland annat i gästhamnen där. Bland annat tog jag bilden ovan. Tycker den blev rätt häftig. Tog givetvis några flera som snart kommer publiceras på min hemsida.


Publicerad: