Vår vår vår… känn hur det doftar vår….

9 apr
Gula jeans från Gul å Blå
Gula jeans från Gul å Blå

Vår vår vår… känn hur det doftar vår….

Basker: – (minns ej butik)
Tröja: Carlings
Bälte: JC
Byxor: Gul å Blå
Skor: Cheap Monday
Väska: Fred Perry

En unik box med Sveriges bästa dansbandsmusik ?

9 apr
En unik box med Sveriges bästa dansbandsmusik ?
En unik box med Sveriges bästa dansbandsmusik ?

En unik box med Sveriges bästa dansbandsmusik. Ja så beskriver Aftonbladet denna boxen som med skivor som kan kommer kunna köpa och samla på sig varje vecka med start senare i vår.

Efter att ha tittat på låtlistorna och artisterna till skivorna blir det lite av en gäspning. Varför gör man skivor med låtar och artister som det redan finns 564975 av redan.

Jag vet inte hur många olika samlingsskivor med Lasse Stefanz det finns i reabackarna här på ICA Maxi. I bland kan man undra om skivbolagen har koll på alla dessa samlingsskivor man ger ut. Det är Thorleifs mest önskade låtar, Lasse Stefanz bästa låtar och Vikingarnas största hits. Man kan ju undra hur många av all denna massproduktion som dansbanden ärligt är med och påverkar urvalet av låtar.

Men för dig som inte har dessa låtar sen tidigare kan det vara ett gott val. 69 kronor per cd får väl ses som ett bra pris. Räknade ut att cd-samlingen kostar 690 kr. Lägg där till 150 kr för Aftonbladet i 10 veckor och vi är uppe i summan 840 kronor. Sen kan vi hoppas du bor nära ett försäljningsställe så du slipper köra bil för att få dig en tidning med cd.

Och slutligen är det någon som kallar sig för dansbandsprofessor som hyllar denna samlingsbox. Och det är väl bra att någon gör det i alla fall. Föresten, dansbandsprofessor? Har någon kollat på www.dansbandsprofessorn.se?

Markus vid Picassoudden

9 apr
Vid Picassoudden
Vid Picassoudden

Tog en tur till Picassoudden i Kristinehamn för att se hur läget var där ute. Kom tyvärr en timma för sent så Ann-Britt som driver cafét där ute hade hunnit stänga. Men det går ju fler tåg i sommar dit ut.

Tycker det är lite synd att kommunen försämrat kollektivtrafiken ut till skärgården de senaste åren. Nu måste man förboka en taxibuss om man skall åka dit ut. Detta skall göras minst 1 timme innan avfärd. Hur många turister tror ni gör detta?

Sen förstår jag inte varför man styrt om vägen dit ut. Skall man köra ut till Picasso måste man nu svänga av för att inte hamna bland en massa tråkiga villor mitt ute i skogen. Vad var det för fel på vägen förut?

Och när man nu ändå har bussanslutning ut till skogsområdet kan man väl ändå svänga ner och köra den fina vägen vid vattnet tillbaka, eller kanske några gånger per dag köra ända ut till Picassoudden. Det vore väl något i sommar.

Nu halkade jag in lite på det politiska området. Men det får bli så. Hoppas bara någon från kommunen läser detta. Om de nu gör det så tror jag inte dom rör en fena ändå.

Bjuder er som en avslutning på inlägget lite sköna bilder från udden.

4 småbilder från Picassoudden
4 småbilder från Picassoudden