En vanlig torsdag…

25 okt
På väg till jobbet
På väg till jobbet

En helt vanlig torsdag i Kristinehamn. Idag tog jag bussen som vanligt till jobbet. Ovan ser ni hur fint det kan se ut vid stadsbondgården dit bussen åker varje dag. Riktigt fin utsikt över Mariebergsviken får man dit och på tillbakavägen in mot resecentrum. Speciellt nu med alla höstfärger så är det gudomligt vackert. Strax innan nio svänger bussen in vid Kristinehamns Resecentrum. Går med raska steg mot jobbet efter att jag hämtat dagens metro. Metro är perfekt läsning att ha på bussen eller på frukosten. Lagom långa artiklar.

Mackan i verkstan´
Mackan i verkstan´

Framme vid jobbet passerar jag Wafab Bils verkstad där jag idag passade ta en photoshot. Börjar dagen med lite frukost innan dagens arbete tog fart. Jag har många spännande projekt som känns stimulerande att arbeta med. Vad och vilka det är kan jag så klart inte avslöja här.
På lunchen i dag kikade vi på ”Playa Del Sol” medan vi åt våra lunchlådor som i mitt fall bestod av en pytt i panna från Lidl.

Avslöjande
Avslöjande

Kvällen spenderades med goda vänner och hockey på tv. Vi såg Färjestad tvåla dit Brynäs med 3-0. Det hela blev en trevlig afton. Lite gott käk blev det också. Bilden ovan visar vad vi åt. Lite smått avslöjande. Men gôtt var det. Nu återstår det att sova och ta nya tag inför morgondagens uppgifter. Äntligen fredag!

Outfit 2012-10-25

25 okt
Outfit 2012-10-25
Outfit 2012-10-25

Keps: Topstreetwear
Tröja: DaD
Väst: Lee Cooper
Jeans: Evisu
Skor: Atitude / Din Sko

Callinaz söker ny medlem

25 okt
Callinaz
Callinaz

Klaviaturspelaren Derry Davey i Callinaz som började i år har redan valt att sluta i bandet och därför söker man nu en ny person som man axla klaviaturerna. Till Fåår Jag lov säger Carolina ”Att turnera på heltid innebär mycket jobb och det är mycket mer än att bara att spela. Detta är en livsstil och ett jobb för den som har musiken som drömyrke inte för dig som bara söker en inkomst.” Känner man sig vara ”rätt man”

Källa: FJL

Drifters på välgörenhetsgala

25 okt
Drifters
Drifters

Nu på söndag spelar Färjestads BK mot Jokerit (fin), en välgörenhetsmatch i Löfbergs Lila Arena Karlstad.
Innan matchen kommer Drifters vara på plats för att signera lite skivor.
Biljetter kan du köpa via Ticnet & det kostar 50:- till 100:-
http://www.ticnet.se/event/farjestad-bk-jokerit-biljetter/218393

Matchen arrangeras i samarbete med stiftelsen ”Stort hjärta” ocgh Färejstads BK