Donnez påbörjar inspelningen av nya plattan

5 dec
Donald med sitt kära dragspel

Donnez meddelar att dom nästa vecka påbörjar inspelningen av nya plattan. Det blir fortsatt samarbete med ett utav världens största skivbolag Sony Music, som givit ut två av bandets tidigare plattor som fått lysande kritik i media. Liksom tidigare plattor kommer Donnez göra den tillsammans med Anders Larsson i Streaplers. Flera av våra mest kända låtskrivare och kompistörer har bidragit med riktigt bra låtmaterial till nya plattan. Inom kort kommer bandet på sin hemsida att presentera dom nya medlemmarna.


Publicerad: 2012-12-05 14:28:34

Ny trummis till Expanders

5 dec
Expanders
Expanders

Expanders meddelar nu på sin hemsida att de byter trummis. Nuvarande Simon Wilhelmsson gör sin sista spelning med bandet den 5 januari på Äpplet i Umeå och hans ersättare blir Alexander Björnfot som har vikarierat med bandet under hösten. Alexanders premiär blir den 16 januari på Parken Gävle.

Källa: Expanders


Publicerad:

Är sjukt stolt över mig själv.

5 dec

I dag är jag sjukt stolt över mig själv. Vi är på jobbet med i något som kallas för ”Fläsktrampet” där vi är tre olika företag som tävlar att gå mest steg under en period med stegräknare.. Idag gick jag och Johan och Robin på jobbet nästan hela stan runt på lunchen. I högt tempo trampade vi väg. Det jag saknade var nog en mössa och vantar. Men det gick det med. Dock var nog mina kängor fel skor att ha. Men det funkade det också.

Sedan jag varit liten, alltså så länge jag kan minnas har jag haft Astma. Det har inneburit vissa fysikska begränsningar. I skolan orkade man knappt något utan att få astma. Men efter lite träning i gymnasiet tror jag att min asma lugnade ner sig. Nu var det längesen jag hade ett astmaanfall.

Det jag var sjukt stolt över idag att jag i ett tämligen högt tempo klarade att gå hela rundan utan att få något anfall.

PS. I dag blev det över 15000 steg :)


Publicerad:

Norska Picazzo på scenen igen

5 dec
Picazzo
Picazzo

Kommer Picazzo tillbaka? Enligt vad norska dansbandssidan erfar kommer bandet att göra en liten comback 2013. Det är då en fråga om 4-5 jobb på festivaler och andra stora evenemang. Detta kommer naturligtvis inte påverka de andra bandens spelningar som en del av medlemmarna spelar i.

Picazzo startades 1992 och fick Spellemannpris för deras debutalbum ”tomt ark”. Sedan dess har bandet släppt sju skivor varav den sista kom ut 2007.

När bandet förhoppningsvis är på scenen igen nästa sommar, kommer det att vara med sättningen som vann Spillemansprisen. Dessa medlemmar är Tommy Michaelsen, Per Morten Bråten dag Sand, Glenn Bates och Per Erik Gjedtjernet. En sak är säker, det kommer att bli en trevlig återförening!

Källa: NRK


Publicerad: