Blender byter gitarrist.

11 jan
Blender byter medlemmar
Blender byter medlemmar

Blender byter gitarrist. Senaste tillskottet i bandet Jimmy har efter en kort tid i i bandet kommit fram till att detta speciella liv att turnera runt i buss tusentals mil per år inte passar honom. Man ska dock följa sitt hjärta som Jimmy nu gör. Därför väljer han att hoppa av tåget.

Jimmy kommer att ersättas av en mycket trevlig och duktig kille som heter Jakob Svensson. Jakob bor i Stockholm och är i samma ålder som Jimmy och Robert.

Källa: Blender.se

Ljummen film av Ulf Malmros

11 jan
Mammas pojkar
Mammas pojkar

I går var jag på Bio och såg Ulf malmrös senaste film ”Mammas Pojkar”. Den har inte fått så höga betyg av biorecensenterna och jag kan delvis hålla med. Filmen är lite ljummen. Jag har sett betydligt roligare filmer av Ulf Malmros. Hårdrocksbröderna dom dyrkar det fiktiva hårdrocksbandet Ludor gör bra skådespelarinsatser även om det stundtals är töntigt. filmen funkar men inte mera. Flera av Skådespelarna har varit med i tidigare filmer av Malmros såsom Smala Sussie och Bröllopsfotografen. Men ett litet plus att den utspelar sig i en liten håla. Han har i alla fall blick för att hitta trevliga inspelningsplatser. Så jag delar ut två popcornmuggar till denna filmen.

Men detta är som sagt min personliga åsikt av filmen. Så gå gärna och se den och bilda er en egen uppfattning om denna film.

Mammas pojkar är en film om två vuxna bröder (Björn Starrin och Johan Östling) som tänker arrangera ett Heavy Metal-konvent i sin sömniga lilla by. Deras mamma (Lotta Tejle) är byns präst som oroar sig över sönerna och vill att de ska växa upp och skaffa familj. Byns unga lärarinna och Line Dance-instruktör (Mia Skäringer), sätter brödernas hjärtan i brand. I hemlighet, bakom varandras ryggar, startar en kamp om hennes hjärta. Bland övriga medverkande ses bl a Kjell Bergqvist, och Tuva Novotny. Allt sammans i regi av Ulf Malmros.

Gratisdans med Callinaz i Brunnsparken

11 jan
Gratisdans med Callinaz
Gratisdans med Callinaz

Den 12 Januari arrangerar Brunnsparken sin årliga gratisdans.
I år spelar Callinaz som spelar mellan 21.00 – 01.00
Och som sagt är det FRI ENTRÉ HELA KVÄLLEN!
vart välkommen!

Snart dags för Manifestgalan

11 jan
Skivor från Atenzia Records
Skivor från Atenzia Records

Nu har det snart dags för det årliga Manifestpriset.Manifestpriset är Sveriges oberoende musikpris, även kallad den ”alternativa Grammisen”, där alla som inte tillhör de stora giganterna inom skivindustrin får vara med att tävla. I år har Antenzia tagit storslam då samtliga nominerade i klassen dansband är produktioner från nämnda bolag.

Och domnominerade är:
Callinaz – Så kom jag till Provence (Atenzia Records)
Casanovas – Livet börjar nu! (Atenzia Records)
Pure Divine – En man just för mig (Atenzia Records)
Sannex – Tillbaka till framtiden (Atenzia Records)

Prisutdelningen sker vid en gala på Nalen fredagen den 8 februari.