Jannez ställer in

19 jan
Voyage
Voyage

Det blir Voyage som ersätter Jannez under helgens spelningar. Jannez tvingas tyvärr ställa in dem p,g,a sjukdom. Vi önskar god bättring till bandet och hoppas folk åker ändå ut på dans.

Det gäller spelningarna:
19/1 Mälarsalen Stockholm
20/1 Kristinehamns Folkets Hus


Publicerad:

Dansfestival Finskoga

19 jan
Dansfest på Finskoga Värdshus
Dansfest på Finskoga Värdshus

Nu är det hög tid att börja boka sig till DansHölja i Höljes den 22-24/2

Det blir stor dansfest i dagarna två. redagen står inga mindre än Torsbybandet Fernandoz på scenen. Lördagen spelar Åmåls/Svanskogsbandet Holidays. Det blir Chans till buggkurser både lördag och söndag med Tor Nybakken och Elise.

Det är bara att kika in på www.finnskogawardshus.se för mer information om denna danshelg.


Publicerad:

Revyn Hen sen då?

19 jan
Affisch för revyn Hen sen då?
Affisch för revyn Hen sen då?

”Hen sen då?! – En jämt ställd revy”. ja så heter årets nyårsrevy i Kristinehamn som jag såg i söndags. Spontant en mycket bra revyn som leder till många skratt. Jag tycker dom har belyst nyhetsåret 2012 riktigt bra och fått med det mesta både på riks och lokalplanet.

årets revy ”Hen sen då?! – En jämt ställd revy” speglar lite detta med genus och hendebatten som råder i Sverige.

Här återfinner man lokala kändisar och politiker. Lägg där till stora stjärnor som Lorén, Zlatan, Björn Ranelid och Städtanten Evelyn från Äntligen hemma så har ni årets revy.

Det är fart och fläkt genom hela revyn och jag har inte tråkigt en enda sekund. Visst saknade man Lena Hultin och hennes Hagforsmål på scenen men de övriga skötte sig med den äran. Riktigt bra måste jag säga.

Har du inte sett den än finns det ännu chansen kvar. Jag kan varmt rekommendera ett besök på fina Christinateatern i Kristinehamn.

Nästa år firar man 40 nyårsrevyer med Thespis. Spännande och se vad man hittar på då. Sen får vi hoppas att våra lokalpolitiker fortsätter i samma anda så att vi får roligheter att skratta åt även nästa år. Utan era klavertramp skulle det ju knappast bli något revy.

Bjuder er nedan på lite bilder och ett lite smakprov från Årets Revy.

Bilder från revyn Hen sen då?
Bilder från revyn Hen sen då?


Publicerad: