På väg till Glava

29 jun

Sitter i en bil som.nyss passetat Arvika. Nu kör vi genom Jössefors. Har sett en stor fabrik, en pizzeria och deras Folkets Hus. Är på Glava. Spännande. Värmland är fantastiskt. Åtcerkommer med bilder från dagen. Kram på er alla läsare.
eare.

Elisa Lindström medverkar i Körslaget

28 jun
Elisa Lindström medverkar i Körslaget
Elisa Lindström medverkar i Körslaget

I höst på tv drar man i gång den sjunde säsongen av Körslaget igång. Som vanligt är det Gry Forssell som är programledare. Det utlovas härlig sång, glädje och energi där dom tävlar om att ta hem äran och segern.

Årets körledare är en salig blandning, från hiphop till dansband och opera. Körledarna är: Dogge Doggelito, Wille Crafoord, Anna Book, Andreas Weise, Sonja Aldén, Rickard Söderberg och sist men absolut inte minst Elisa Lindström.

Likenäsparken jubilerar med The Grabbs

28 jun
Likenäsparken
Likenäsparken

Likenäsparken firar 60-års juvileum till helgen. På scen står inga mindre än ”The Grabbs”. Ett band som spelar blandad dansant musik så arrangörerna IFK Likenäs hoppas på en blandad dans och festpublik.

För att enklast ta sig till Likenäs följer man RV 62 till Likenäs. Sväng upp vid Likenäs Allköp, efter ca 400 m sväng höger (första avtagsvägen)

The Grabbs. Bild lånad från bandets facebooksida
The Grabbs. Bild lånad från bandets facebooksida

Likenäsparken byggdes och togs i bruk i juni 1953. Drygt 1000 besökare kom då på premiärdansen! Trots att det är en park med dryga 50-talet år på nacken så används den än i allra högsta grad! På somrarna hålls ungefär 4 danser här och publiktillströmningen brukar vara god.

Här kan man verkligen känna historiens vingslag då man svänger runt på dansgolvet och ser alla historiska affischer som pryder väggarna. Här har bl.a. artister som Sven-Ingvars och Rock-Ragge spelat!

Band som spelat i Likenäsparken
Band som spelat i Likenäsparken

Parken drivs idag av IFK Likenäs

Den 10 Augusti blir det dans igen Då kommer Holidays på besök och bjuder upp till svängiga tongångar.

Tångadansen 2013

27 jun
Tångadansen 2013
Tångadansen 2013

Även i år blir det bra orkestrar på Tångadansen som ni kan se ovan

Ånedinlinjen ställer in all sin kryssningstrafik på obestämd framtid.

26 jun
Ånedinlinjens M/S Birger Jarl
Ånedinlinjens M/S Birger Jarl

På Ånedinlinjens hemsida kan man läsa att de från och med den 1 juli ställer in all sin kryssningstrafik på obestämd framtid.

För närvarande söker de kontakt med de resenärer som bokat kryssningsresor. Dessa kommer att få återbetalning av sina biljetter.

Om du har frågor om en redan gjord bokning så kan du skicka ett mail till info@anedinlinjen.se eller kontakta dom på 08-456 22 00. Alla betalda bokningar kommer att återbetalas efter att dom fått personlig kontakt med den person som gjort bokningen.

Från den 11:e februari i år drog man ner på trafiken. Man började då köra med sin trotjänare m/s Birger Jarl varannan vecka sju dagar i veckan till Mariehamn och så ligga still en vecka. Det krävde även en bemanning på bara 65 man, vilket medförde att rederiet sade upp 120 anställda.

Så sent som i höstas renoverades Birger Jarl för runt 25 miljoner SEK. Detta för att båten skulle klara nya klassnings- och säkerhetsbestämmelser.

I och med detta försvinner även speljobb för bland andra; Znits, Hedins, Rezar, Willez, Sandins, Deléns och Callisto.

Shoppade en Humör Hoodie

25 jun
Shoppade en Humör Hoodie
Shoppade en Humör Hoodie

I går var jag till metro här i stan kristinehamn. Här finns det mesta för dam, herr och ungdom. Dom hade rea så jag passade på att köpa en snygg Humör hoodie. Jag hade även kvar lite pengar på ett presentkort så efter att från början skulle betalt 600 blev det nu ”bara” 150 pix. Riktigt skönt pris tycker jag. Hoodien passar bra tillsammans med mina grönblåa Humörjeans.

Tröja: Humör Hoodie Mod. Patrick
Bälte: DC
Byxor. Humör Zanka
Skor: Hummel

Mina nya Humör Hoodie
Mina nya Humör Hoodie

Sverige dansar i Västervik

25 jun
Sverige dansar
Sverige dansar

På torsdag är det dags för 2013 upplaga av Sverige Dansar.På kvällarna dansar du till Casanovas, Sannex och Blender och i Salsa tältet spelar DJ Monserrat all night long. Det blir med andra ord dans för hela slanten

Veckans dansband 26: Catch

24 jun
Catch
Catch

I dag har vi styrt kosan er till Skåneland och Kristianstad. Hör finner vi stadens dansbandsstoltheter Catch orkester. Medlemarna bor inom Kristianstad Kommun.

Kristianstad är Sveriges 30:e största tätort, och Skånes fjärde största, med 35 711 invånare Kända personer från straden är bland andra; Ann-Louise Hanson sångerska, Albert Henning författare, Peter Kondrup meteorolog, Elisabeth Tarras-Wahlberg, hovmarskalk samt Amanda Fondell, sångerska för att nämna några. I staden finner vi även dansbandet med det klatschiga namnet Catch,

Detta är ett ungt dansband med 5 modiga killar som satsar för fullt på dansbandsbranchen. Bandet har existerat i ungefär 4 år. Man hämtar inspiration från band som Influenser får man från Sannex, Grönwalls, Wahlströms, The Refreshments, Elvis Presley, Drifters. Man blandar sedan influenser och gör sedan något eget av detta.

Medlemmarna själva lyssnar på det mesta inom musikväg. Det blir en del dansband, country, och rock´n roll,

Spelstilen beskriver man som blandad. Man har mixat ihop country, rockabilly, klassiska dansbandslåtar. Man vill inte göra kopiera arrangemangen rätt av utan försöker profilera sig genom att göra något eget av det hela. Man arbetar med att få lite mer eget material.

Laddat för spelning
Laddat för spelning

Namnet Catch fick man tackvare Elias pappa som spånade fram detta. Innan spelade man under namnet Dennix.

Det är lite tackvare kapellmästaren Elisas Persson som man existerar som dansband. Han har varit uppväxt med dansband. Hans pappa har spelat i dansbandet Fendis orkester. Han är helt självlärd inom musik. Vid 18 års ålder så drog han i gång Catch orkester. Några av medlemmarna har pluggat på musikgymnasiet i Kristianstad. Även trummisen går i sina föräldrars fotspår då hans pappa spelade trummor. Han har tidigare spelat som trubadur en del med sångaren Elias och har även testat på musikaler.

Speltillfällena har än så länge varit mestadels privata fester, bröllop, föreningsfester samt en och annan offentlig dans. Men man hoppas att det ska bli fler offentliga och ”större”. spelningar

Catch
Catch

Orkestern består av:
Elias Persson – Sång & Gitarr.
Dennis Persson – Sång & Trummor.
Martin Ljungberg – Bas
Christoffer Karlsson – Gitarr
Alf Ljungberg – Keyboard/synth.

Bjuder er nedan på ett litet smakprov på Catch.
En del av informationen och fakta till denna artikel kommer från en intervju som Helene Persson gjorde 2012 för SR Radio Kristianstad.

Allsång på Liseberg gästades av b,la Bonnie Tyler

24 jun
Allsång på Liseberg gästades av b,la Bonnie Tyler
Allsång på Liseberg gästades av b,la Bonnie Tyler

Har sett på allsång från Liseberg i vanlig ordning. SÅ bra och lättsamt det är. En sak är säker. Bonnie Tylor rockar än. Jäklars vad bra hon är.

Regnet det bara öser ner

23 jun
Regnet det vara öser ner
Regnet det vara öser ner

Regnet det vara öser ner… Ja så här såg det ut idag när vi körde bil till Karlstad. Regn egn och lite regn till. I dag var sola i Karlstadverkligen avlägsen.

Hygglig midsommardans runt om i landet.

22 jun

Det talas om lyckade midsommardanser runt om i vårt avlånga land med idel trevlig danspublik och trevlig stämning. Jenny Saléns spelade bland anat för över 600 dansglada på Kärrasand. Dreams hade fullt hus på Galejan Skansen i Stockholm. Martinez förgyllde midsommaraftonen på Brunnsparken Örebro. Elisas rockade loss på Jacobs Loge. I Norrland stod midnattsolen högt över flera av dansbanorna. Grabbarna hade en trevlig kväll i Hemmestorp. På Fyrby Kolloniområde i Norrköping hade man så midsommarfest med Extas.

Nedan följer ett smakprov från kvällen med Extas.

Midsommargott och dans

21 jun
Midsommar 2013
Midsommar 2013

Lite härlig midsommarmat innan det är dags att göra sig fin för Brunnsparken i kväll. Man måste ju vara fin när man ska träffa Sandra Estberg och resten av medlemmarna i Martinez. Blir 1 års kalas i dag. Det är ju 1 år sedan Sandra började i Martinez. Grattis Grattis!!! NU kör vi mot Örebro, Regnbågen och Brunnsparken.

Ann-Cathrine Wiklander med ny cd

21 jun
Ann-Cathrine Wiklander med ny cd
Ann-Cathrine Wiklander med ny cd

Alla minns väl hennes tora hitlåtar som ”Kärleken”, ”Vänd inte ryggen åt en vän” och ”alla stunder”. Nu efter många års frånvaro på skivdiskarna har en ny skiva spelats in med Ann-Cathrine Wiklander.

Den första skivan innehåller 4 låtar som är lite av en försmak av den full CD som kommer senare i år. Det har varit så enormt kul att jobba med detta för Ann-Cathrine sjunger minst lika bra idag som när hon hade sina stora framgångar på 90 talet med med flera låtar på svensktoppen och medverkan i flera av de populäraste TV programmet skriver Erik Lihm på sin blogg.

Jag kan inte göra annat än att glädja mig åt detta.

Bjuder er nedan på ett smakprov från skivan i form av”Äntligen är vi tillsammans” skriven av Erik Lihm och Monica Forsberg

Glommens Kräftfestival 2013

21 jun
Glommens Kräftfestival
Glommens Kräftfestival

Kräftfestivalen 2013 pågår mellan 10-14 Juli. I år är det dags för den 18:e Kräftfestivalen i Glommen utanför Falkenberg. Sedan starten 1996 har festivalen ökat med besökare för varje år och 2012 hade vi hela 30.000 besökare. Det som vanligt ett fullspäckat program som givetvis innehåller en hel del dans.

Jag har själv besökt festivalen och vet hur trevligt där är. Så ett besök kan verkligen rekommenderas.

Läser mer på www.kräftfestivalen.se

Fernandoz firar värmländsk midsommar

20 jun
Fernandoz firar värmländsk midsommar
Fernandoz firar värmländsk midsommar

Fernandoz firar som traditionen lyder värmländsk midsommar spelmässigt. På självaste midsommarafton blir det traditionellt midsommarfirande på Gamla Torget i hemmastaden Torsby med firande hela dagen. 21.30-02.00 blir det Gratisdans på dansbanan som även den ligger på Gamla Torget.

På midsommardagen spelar man upp till dans på Gunnevi festplats i Gunnarskog. Fernandoz spelar på dansbanan kl 22.00-02.00
Scenuppträdande med Starboys och i puben underhåller Thomas Johansson med band.

I år kommer det liksom de senaste åren även erbjudas Dans på eftermiddagen för funktionshindrade på Gunnvi och då är det så generöst att man bjuder på inträdet. Detta sker mellan 17.00-20.00 Att Fernandoz gör detta skall dom ha all heder för. Bra gjort grabbar!!!

Ska du åka på midsommardans?

20 jun
Midsommardans
Midsommardans

Skall du ut och fara på midsommardans? Vet du inte vart du skall åka? Då ska du ta dig en titt på danslogen.se

Här finns det mesta gällande dansband samlat under ett och samma tak. Här finner du senaste nytt om dansbandsmusik, dansprogra, spelplaner, dansbilder, tävlingar. nya skivor m,m m,m

Glöm inte heller att gilla Danslogen på facebook för att alltid hålla dig uppdaterad om eventuella programändringar m,m m,m

Så missa inte: www.danslogen.se

Rose-Maries spelade bort regnet i Degerfors

20 jun
Rose Maries
Rose Maries

Sommar sommar sommar det är dans i Folkets Park. Och dans var det denna onsdag i Degerforsparken är Rose-Maries från Ljungbyholm spelade upp. Vädrets makter var på våran sida då vi kryssade mot Degerfors via Björneborg. På vägen dit började det dock mulna på lite men det var inget som verkade skrämma dansfolket. Degerforsparken är en mysig liten park med en liten fin rotunda där man har trivseldansen varje onsdag. 204 personer var det som svängde loss denna onsdag. En riktigt bra publiksiffra.

Danspublik i Degerfors
Danspublik i Degerfors

I only want to be with you får inleda dansen. Som vanligt är det full bana från start som gäller här. Rose-Maries för mig är pigg, lättsam och glad dansmusik. Och det var just detta som dom bjöd på i Degerforsparken. Rose-Maries har en fin blandning mellan egna låtar och covers.

Något som jag tycker är roligt är att man har ett så otroligt stort förråd med gammaldanser. Här i Degerforsparken skall man spela 4 moderna och 1 gammal. Och under de åren som dom spelat här så har dom selat olika låtar varje gång. Oftast så övar ju dansbanden in enstaka gammaldanslåtar som man sedan behåller på repan länge. Men med tanke på att Rose-Maries ibland spelar upp till kvällar med mycket gammaldans så har man ju en stor låtkista att ösa ur.

En leende Berit
En leende Berit

Bandets sångerska Berit Gustafsson som sjunger och spelar gitarr skriver en del låtar tillsammans med sin man Ola Gustafsson som i bandet sjunger, spelar sax, gitarr och dragspel. Tillsammans med Matz Åhlund på trummor och Magnus Henriksson som var han som för dagen spelade klaviatur och dragspel utgör detta kvartetten i Rose-Maries. Magnus är med på spelningar norr över. Söder över trakterar Fredrik Backman klaviaturen. Det är Fredrik som är med på gruppbilden högst upp i detta inlägg.

Rose Maries
Rose Maries

I pausen fikade vi på goda smörgåsar som vi hade med oss. Degerforsparken tror jag är unik på det sättet att man tillhanda håller lokaler där folk kan spisa sitt medhavda fika samtidigt som man har egen servering. Inte illa! Efter fikat blev vi inbjuda till logen där vi fick oss ett smakprov på Znits nya cd. För er som inte vet så spelar denna orkester under två namn, Znits och Rose-Maries. Man har lite olika repertoarer när man spelar. När man spelar som Znits spelar man i stort sett inget gammalt. Rose-Maries har på senare år blivit så starkt förknippat med gammaldans så därför skapade man Znits. Och efter att ha hört smakprov så är jag mycket nyfiken på hela plattan. Det jag hörde lät mycket bra. Som vanligt en perfekt mix mellan covers och egna låtar. Tycker dom har hittat sin stil tillsammans med Berits röst.

Dansen i full gång till Rose Maries
Dansen i full gång till Rose Maries

Efter pausen fortsatte dansen fram till halv elva. Nu hade det börjat duggregna men mer regna än så blev det inte under kvällen. Jag är övertygad om att det var den goda dansmusiken som höll regnet borta. Efter att dom sista tonerna klingat ut blev det mycket applåder. Det blev så mycket applåder att orkestern fick spela ett extranummer. Efter lite trevligt samtal med orkestern drog vi oss sakta hemåt. Gissa vad vi spelade i bilen på väg hem? Jo Rose-Maries så klart. Vad annars?

Bjuder er redan på låte med Rose-Maries från förra året då jag inte filmade något i år.

Rose-Maries i Degerforsparken

19 jun
Rose-Maries i Degerforsparken
Rose-Maries i Degerforsparken

befinner mig just nu i Degerforsparken där Rose-Maries spelar upp till dans. 204 personer dansar här idag. Underbar stämning. Allting är på top!

Dans på Rosers i Skara

19 jun
Dans på Rosers i Skara
Dans på Rosers i Skara

I sommar blir det dansbandskvällar på legendariska Rosers i Skara. Det blir 4 kvällar med start 19 juli.
Arvingarna, Scotts, Larz Kristerz och Lasse Stefanz är banden som man bokat in till dessa kvällar.

Donnez på Upperudslogen

18 jun
Donnez på Upperudslogen
Donnez på Upperudslogen

I lördags besökte broder och jag Upperudslogen där Donnez spelade upp till dans. Hur kvällen var och bilder från den kan ni inom kort läsa om på danslogen.se där ett fylligt reportage kommer publiceras.

Men jag bjuder er nedan på en film som broder och jag spelade in

Sommarens stora dansevenemang

18 jun
Orrskogenn i Malung
Orrskogenn i Malung

Missa inte att sommarens stora dansevenemang finns här i min blogg. Klicka på kategorin ”evenemang” till höger så dyker dom upp. Du som arrangör kan skicka in ditt program till mig så lägger jag ut det här i bloggen helt gratis. Inget arrangemang är för litet för att synas i min blogg.

Allsång är sommar

17 jun
Lotta på Liseberg
Lotta på Liseberg

Nu är det bverkligen sommar. I kväll börja bästa allsången på tv. Den som är från Göteborg. Jag vet dom sjunger i Stockholm med. Men här är det gemytliga allsången. Underbart!!! Nu ska jag bara sjunga upp mig lite.

Jag 13-06-17

17 jun
Jag 13-06-17
Jag 13-06-17

Tröja: HM
Jeans: Humör
Klocka: ur & Penn

Veckans dansband 25: Kenrix

17 jun
Kenrix
Kenrix

Kenrix orkester startades 1987 av Kent Borgström. De ursprungliga medlemmarna var då: Kent Borgström, Mats Erlandsson, Göran Sergel, Anders Åstrand & Raymond Steckel

Efter en tid kom Mikael Månsson in i orkestern och spelade gitarr istället för Göran Sergel.

Orkestern var vilande ett tag och startades upp igen 1998 med medlemmarna Kent Borgström, Börje Hallberg, Kenth Moström samt Gitte Hansen. Bo Larsson ersatte efter en tid Gitte Hansen. Efter ytterligare en tid så ersattes Bo Larsson och Bengt Månsson blev gitarrist i hans ställe.

År 2003 så kom Anette med i orkestern och förutom henne så var Kent Borgström, Lennart Larsson och Malin Hansson med i bandet. Mårten Pettersson ersatte efter en tid Malin och efter en tid så ersattes Mårten med Kenneth Börjesson från gamla Kenth-Eriks.

Kenrix spelar live på Teneriffa
Kenrix spelar live på Teneriffa

Sedan 2010 spelar Kenrix mestadels som duo och vid vissa större engagemang som trio på fester och arrangemang i både Sverige, Danmark och Spanien.

Kenrix är en duo som behärskar musik som passar lika bra till stora tillställningar som till mindre Fester/Bröllop.

Deras repertoar är blandad för att tillgodose alla åldersgrupper och består av:
traditionell dansmusik, 60-, 70-, 80-tals musik,Schlager m.m.

Orkestern består av:
Kent Borgström – Sång, dragspel, klaviatur
Anette Borgström – Sång, Rytminstrument och saxofon

Alfta Dansfestival

16 jun
Alfta Dansfestival
Alfta Dansfestival

Helgen den 28-30 juni blir det stor dansfestival i norrländska Alfta.

6 av Sveriges populäraste modernband spelar upp till non-stop dans under 3 kvällar i rad. Totalt blir det 17 timmars dans! Inte illa!
Arrangör för festivalen är Tuppens Danskrog.

Bäckhammar…

15 jun
Bäckhammar
Bäckhammar

Just i detta nu är jag ute och åker bil och har nyss kommit in i det trevliga samhället Bäckhammar.

Bäckhammar är en tätort (bruksort) i Kristinehamns kommun med 318 invånare (2005).

Bäckhammar ligger 18 kilometer söder om Kristinehamns centrum. Största arbetsgivaren på orten är pappersbruket-med 230 anställda- som sedan 2007 är ägd av Nordic Paper AS. Tidigare ägaren Wermland Paper AB:s huvudägare är fortfarande delägare. Pappersbruket hette tidigare Bäckhammars Bruk AB .

Bäckhammars centrum ligger ungefär 600 meter öster om riksväg 26, inlandsvägen(tidigare riksväg 64). Där finns bland annat dagligvaruaffär, folkets hus,ålders- och servicehem, och idrottsplan. 400 meter norrut för centrum ligger en folkets park- anläggning. Mellanstadieskolan (Kärrback skola) blev nedlagd hösten 2012. Tre kilometer söderut längs med riksväg 26 ligger Visnums kyrka, en spånklädd byggnad från 1700-talet.

Outfit 2013-06-08

15 jun
Jag utanför Hillringsbergs Folkets Park
Jag utanför Hillringsbergs Folkets Park

Skjorta: Jack´n Jones
Jeans: Denimize
Skor: Skopunkten
Armband: Ullared

Fotboll i Arvika och dans i Hillringsberg

15 jun
Utsikt över Arvika och Glafsfjorden
Utsikt över Arvika och Glafsfjorden

Den 8 juni var det dans på schemat. Hillringsbergs Folkets Park skulle få besök av mig och min broder. Våra vänner i Perry Band som skulle spela där. Dagen startade dock ganska tidigt rån Kristinehamn. Vi skulle tidigare på dagen skulle hinna med och besöka Arvika för att strosa runt på stadens gator. Men huvudmålet från början var att se en fotbollsmatch mellan IK Arvika fotboll och vårt köra IFK Ölme.

Jag utanför Solviksvallen i Arvika
Jag utanför Solviksvallen i Arvika

Det blev en kryssmatch i Arvika. Dock såg det ut som att Ölme skulle få med sig tre poäng hem. Ölme spelade på bra och kontrollerade matchen ganska bra i andra halvlek. Med en halvtimme kvar fick Ölme dock spela med en man mindre då Victor de Souza fick rött kort.

Ölme gör mål på Arvika Fotboll
Ölme gör mål på Arvika Fotboll

Men det såg ändå ut som om Ölme skulle vinna matchen. Men säg den glädje som varar. På den långa övertiden (94:e minuten) som domaren lade till kvitterade Arvika och 2-2 var fastställt.

Efter matchens slut satte vi oss i bilen och studerade kartan hur man på enklaste och bästa sätt tog sig till Glava/Hillringsberg. Jag trodde att jag hade valt den snabbaste vägen. Men efter samtal med bussförare Carlsson var inte det fallet. Vi hade fått oss en extra tur på c:a 1 mil. Men så kan det vara. Men vi fick ju se massor medtjusiga vyer på vägen till Glava och Hillringsberg, så helt ogjord var ju inte vägen vi åkte. Innan vi var framme vid folkparken han vi även med ett topp vid Ingestrands camping.

Hillringsbergs Folkets Park
Hillringsbergs Folkets Park

Tio minuter innan avspark kom vi fram till folkparken. Den ligger mitt ute i ingenstans längs väg 175 mot Glava om man kommer söder ifrån som vi gjorde. Främling i en duett mellan Thomas och Liselotte inledde danskvällen. Jösses vad bra dom gör den låten. Det roliga med Perry band som spelade är att dom spelar en massa låtar som inte alla andra dansband spelar om man bortsett från låten Främling. Men dom förstår väl att vill dom ha bröderna på besök så får dom locka med lite Främling.

Thomas och Liselotte i Perry Band
Thomas och Liselotte i Perry Band

Danskvällen i Hillringsberg var en länsdans arrangerad av Arvika Kommun (tror jag) . Är inte riktigt säker då dom står som arrangörer i januari varje år, Nå väl. Det blev en trevlig kväll i Hillringsberg tillsammans med de glada musikanterna från Arvika. Mycket folk var det som var uppe på golvet. På plats var även musikoraklet Lennart ”Kaggen” Kagebo. Det är inte lönt att ens försöka skoja med honom om vilka årtal låtar och sådant givits ut. Han har örnkoll å allt.

Rolf och Hans
Rolf och Hans
Danspublik - Perry Band
Danspublik – Perry Band

I pausen bjöd set på gott fika Bland annat smarriga hamburgare. Smakade riktigt gott ute i det fria. Vädret visade sig från sin bästa sida. Inget regn förens dansen var helt slut och det var dags att rodda ihop alla prylarna för orkestern. Då passade det sig tydligen bra med ett regnväder. Vi stannade kvar och kalasade på lite mackor ihop med orkestern fram på nattkröken. Lite nattamat är aldrig fel. Vi lät orkestern packa ihop det sista i sitt orkesterekipage medans vi styrde kosan hemåt Kristinehamn

Danser på Orrnäset – Boda hembygdsgård

13 jun
Orrnäset - Boda hembygdsgård
Orrnäset – Boda hembygdsgård

Boda hembygdsgård, Orrnäset ligger i Kils Kommun i Värmland. Boda hembygdsgård har många intressanta byggnader och samlingar. som är väl värda att besöka. Vare onsdag mellan 18.00 – 21.30 har man populära motionsdanser. Följande band spelar under sommaren

12/6 Tång & Co
26/6 Cedrix
10/7 Camells
24/7 Kennings
7/8 Hardys Orkester
21/8 Svantes

På väg till Karlstad

13 jun
På väg till Karlstad
På väg till Karlstad

Jaha då sitter man på tåget På väg till Karlstad. Härligt det ska bli. synd att vädrets makter inte är med. Men men… Sola´kanske börjar lysa i Karlstad snart :)