Lasse Sigfridsson inleder samarbete med Dolbyz

2 jan
Lasse Sigfridsson här kompad av Elisas
Lasse Sigfridsson här kompad av Elisas

Lasse Sigfridsson och Dolbyz kommer att göra en danskväll tillsammans hop på anrika restaurang Sandra i Kalmar. Detta kommer att gå av stapeln den 26/1. Lasse ska inte bara uppträda utan stå som en i bandet och spela och sjunga hela kvällen.

Blir responsen bra från publiken med denna konstellationen så kommer man att fortsätta med detta några ggr i månaden berättar Dolbyz för bloggen.

Det finns u flera fina dansställen i trakterna från där vi kommer så kanske Sommarlust eller Granada I lönsboda eller Lyktan Vilshult blir ställen man får se dem uppträda på. Det från framtiden utvisa.

Dolbyz med Lasse Sigfridsson
Dolbyz med Lasse Sigfridsson

Många har ju saknat den ”gamla” Lasse och får nu chansen att höra både hans nya låtar och lite äldre som han gjorde förr i Lasse Stefanz. Därför kommer vi att ta upp en del ”gamla” låtar som L t,ex ”Främling”, ”Livin Alone” och ”Mexican Girl”.

Både Lasse och vi är väldigt taggade inför detta. Dolbyz kommer även som tidigare att fortsätta vara enbart Dolbyz, och Lasse kommer fortsätta att göra sina egna uppträden i kyrkor, på festivaler med mera.

Arvingarna medverkar i Nyhetsmorgon

2 jan
Arvingarna "Änglar och en massa kärlek"
Arvingarna ”Änglar och en massa kärlek”

Missa inte lördagens sändning av Nyhetsmorgon i tv4. Arvingarna medverkar och spelar låtar från sitt nya album ”Änglar och en massa kärlek”

Bandbytarkarusellen har börjat snurra

2 jan
Jianis Xouri
Jianis Xouri

På årets andra dag kan vi meddela förändringar i två av våra populära dansband.
Callinaz mdeddelar på sin facebooksida att Jianis Xouri nu väljer att lämna Callinaz. Ute på vägarna, tillsammans med er, blir man en stor familj och det är oerhört tråkigt att vinka av en så kompetent musiker och vän skriver dom. Vem som kommer ersätta Jianis är ännu oklart.

Samtidigt meddelar Voize att Fredrik Engdahl som varit med i Voize sedan starten, väljer att gå vidare med andra utmaningar i livet. Eftersom mängden spelningar ökat under 2013 har det blivit svårare för honom att kombinera privatlivet med bandet. Bandeta nya gitarrist som efterträder Fredrik heter Jianis Xouri. Jianis spelar idag med Callinaz. Han börjar spela med bandet månadsskiftet mars/april, och fram till dess kommer Andreas Nycander som varit med i Nova att vikariera med bandet.

Casanovas inleder i Kristinehamn

2 jan
Casanovas
Casanovas

Det är Casanovas som traditionsenligt inleder vårens danssäsong när Vänerdansen har säsongspremiär i KCC Kristinehamns Conference Center 3/1 kl 20-24. Därefter blir det massor av härlig dansmusik. De flesta danser arrangeras på söndagar mellan 18-22. I orkesterprogrammet hittar vi dansband som spelar både modern dansmusik och lite mer mogen dansmusik. Förutom Casanovas kommer bland andra, Excess, Micke Ahlgrens, Dreams, Zlips, Expanders och Per-Håkans orkester.

Bollsta Folkets Hus slutar med dans

2 jan
Bollsta FH slutar med dans
Bollsta FH slutar med dans

Arrangörerna för danserna i Folkets Hus Bollsta meddelar man lägger ner dansverksamheten under våren 2014. Sista dansen blir onsdagen den 8 januari då populära Sven-Rogers bjuder upp till dans. Om dansverksamheten fortsätter längre fram återstår att se.

Elisa i Fångarna på fortet

2 jan
Fångarna på fortet med Elisa Lindström
Fångarna på fortet med Elisa Lindström

Du missar vl inte Fångarna på fortet som på fredag har premiär i tv4? Då tävlar ingen mindre än Elisa Lindström. Förutom Elisa har hon i sitt lag Tobias Wahlin från Let´s Dance, komkiern Peter Wahlbeck och Leif Svensson