En onsdag

22 jan
"Min" Busshållplats
”Min” Busshållplats

Jag hoppas ni inte fick en chock när ni surfade in på bloggen. om ni fått det ber jag om ursäkt för då hade det varit allvarligt. Man ska akta sig för att använda ord som chock och kaos. Inte gödsla så med dom som kvällstidningarna gör. Jag undrar om reportrarna verkligen vet innebörden av dessa ord?

Dagen idag har bestått i jobb, tv-tittande, hockey och lite chillande med mig själv.

Alltid lika spännande att gå till jobbet för man vet aldrig vad som kommer hända. Spännande utmaningar att brottas med är bara roligt tycker jag. Kan ju säga att detta med logistik är riktigt kul. Och ännu roligare blir det när det blir som man tänkt sig att det skall fungera. Följetongen rullar vidare.

På lunchen passade jag på att ta mig en rask promenad ner på byn eller in till city beroende på hur man ser det. Hämtade ett paket på Pressbyrån med lite prylar som jag köpt på tradera. Det är alltid skönt med en promenad efter att man ätit mat. Det borde man göra oftare, oavsett om man har ärenden på stan att uträtta eller inte.

Kvällen har jag ägnat åt BIK Karlskoga som spelade borta mot Karlskrona. Det blev ett riktigt bra slut på en bra match. 3 sköna poäng till Värmland och upp i serieledning. Nu gäller det att fortsätta trumma på och kämpa.

Norska dansställen lägger ner

22 jan
Teatersalen Brumunddal
Teatersalen Brumunddal

I Norge har man sett en tendens till mindre folk på dansgolven. På flera platser har det gått så långt att man bestämt sig för att sluta med dans.

Efter 7,5 år står det klart Daladansen som håller till i Teatersalen på Brummunddal lägger ner sina danser. Antal besökare har minskat kraftigt viket gör att det inte är ekonomiskt försvarbart att fortsätta med danserna.

Även dansrestaurangen ”Glade Rosenkrantz” i Bergen har stängt igen sin verksamhet. Detta dansställe var väldigt aktiva med över 120 danskvällar per år. Oerhört trist för både dansare och musiker.

Vi får hoppas att man i vårt grannland kan vända trenden med att dansställen och dansband lägger ner.