Dansgalan i Arvika lockade många dansare

11 mar
Dabsgala i Arvika med Grönwalls och Pia Pihlgrens Foto:Peter Clarinsson
Dabsgala i Arvika med Grönwalls och Pia Pihlgrens Foto:Peter Clarinsson

Dansgalan i Arvikaparken med Grönwalls och Pia Pihlgrens blev en succé. Mycket folk och fyll fart från första till sista dans. Grönwalls är ett band som spelat många gånger i parkhallen tidigare och dragit mycket folk. Denna kvällen var inget undantag den heller. Man arrangerar inte så mycket dansband i Parkhallen Arvika så det är enrotm kul att se hur folk störmmar till när det väl ordnas dans.
Dagen innan hade båda banden spelat upp till dans i Hamar som enligt rapporter också var en minst lika trevlig gala.

Stora förändringar i Extas.

11 mar
Extas orkester
Extas orkester

Extas orkester ställer in samtliga spelningar i mars nånad. Detta efter att fyra medlemmar slutat i bandet. På grund av detta känner kapellmästaren Tony Persson att han behöver ha lite arbetsro och bokar av de spelningar som är inbokade under mars månad, april månad har bandet medvetet inte bokat in några spelningar. Extas kommer inte att lägga ner. Tony hälsar via facebook att han fått tag i nya som kommer att presenteras inom kort.
Extas kommer att köra vidare på fyra medlemmar. Man kommer att spela samma goa fox och bugglåtar. Du som kommer att dansa till Extas kommer inte att märka någon större skillnad
Källa: Extas facebook

Alvenfors med debut-cd

11 mar
Alvenfors med debut-cd
Alvenfors med debut-cd

Det hela började en sommardag då ett gäng med cyklar stod utanför Peter Alvdenfors bostad i Lyrestad. De skull värva Peter till orkestern ”Piraterna” från Gullspång. Efter att ha bjudit på pilsner och innestående inspelningar i studio tvekade inte Peter utan började med Piraterna. Resten är som man säger historia. Mycket vatten ha runnit under broarna. Numera har man kortat av namnet och heter bara Alvenfors. Efter ett singelsläppp för några år sedan är man så redo för en full-cd. ”Blir det ja eller nej” heter plattan som innehåller tolv spår. Covers blandat med egna låtar. Vi hoppas så klart på ett JA för denna plattan. Äntligen säger jag. Som vi har väntat.

Låtlistan:
1. Blir det ja eller nej
2. Hur ska det bli
3. Du gör mig galen
4. En mycket bättre värld
5. Allt jag har (Walk the Line)
6. När jag ser mig tillbaks
7. Va’ var det jag sa
8. Vänner
9. Alltid på väg (Hitchin’ a Ride)
10. Juliette
11. Trodde inte änglarna fanns
12. Hand i hand