Förändringar i Kindbergs

17 feb

kindbergsanders16

Som vi rapporterat om tidigare så har bandets sångare och frontfigur Jocke Ekelund varit sjukskriven från bandet pga problem med stämbanden. Nu rapporterar bandet att Jocke redo att kliva in i turnébussen igen. Han är taggad och laddad som aldrig förr. Men för att ha det säkra före det osäkra så kommer man starta lite lugnt.

Som du kunnat läsa i föregående nyhet så har bandets basist Ola bestämt sig för att sluta.

Olas ersättare blir ingen mindre än Anders Wigelius som varit med i bandet under den tid Jocke varit borta från bandet. Han har kommit in i bandet som en frisk fläkt därför känns detta som en naturlig fortsättning säger grabbarna i bandet.

Den första spelningen med vår nya sättning blir på Rosella den 22/4.

Källa: Kindbergs


Publicerad: 2016-02-17 23:22:57

Ola slutar i Kindbergs

17 feb

olakindbergs

Ola Jonsson som spelar bas och sjunger hoppar av bandet Kindbergs efter åtta händelserika år i bandet. Läs nedan vad han skriver på bandets facebooksida.

Som en del av er säkert sett o hört att jag nu hoppar av Kindbergs. Vill jag på detta sätt tacka alla för dom 8 fantastiska år jag varit med. TACK till Er alla fina dansare och publik ( både i Sverige o Norge ), arrangörer, Nöjeskällan (Mats), JH Formidling (Jan), skivbolag o producenter (Per Hasse Marcus), o sist men inte minst mina goa kamrater i Kindbergs Smiley smile. Vill även önska Anders Wigelius lycka till som min efterträdare, samt Jocke som nu är fit for fight igen (kul) Smiley smile. Må livet gå som en dans. Vi ses o hörs. PUSS&KRAM//Ola.

Skicka en hälsning till Ola via bandets sida på facebook


Publicerad:

Elisa Lindström medverkar i Let´s Dance

17 feb

Komikern Pia Johansson, Programledaren Linda Lindorf och Operasångaren Rickard Söderberg är alla klara för Let´s Dance 2016. Nu kan vi avslöja ytterligare ett namn. Det är dansbandsdrottningen Elisa Lindström från Töreboda.

Hennes karriär började 2005 när hon ställde hon upp i Lilla Melodifestivalen med gruppen Lali. Sen blev det dansbands för hela slanten och dom vann dansbandskampen 2010. Både 2011 och 2012 tilldelades hon Guldklaven i kategorin Årets Sångerska. Hon har även fått Sveriges radios specialpris för ungt uppstickarband 2011. 2013 kammade hon hem ytterligare en seger då som körledare i Körslaget i TV4. Året efter deltog Elisa Lindström deltog som soloartist i Melodifestivalen med bidraget ”Casanova”. Senast var hon programledare tillsammans med Thomas Deutgen för Tack för dansen i TV4. Frågan är om det kan bli ytterligare en seger för Elisa?

Elisa Lindström
Elisa Lindström

Publicerad: