Larz Kristerz i Lycksele

7 dec

Lördag den 19 november 2016 anordnade Hotell Lappland i Lycksele dansgala med Black Jack och Larz Kristerz. Kurt Sundin var där med sin kamera och filmade. Se hans reportage ovan.


Publicerad: 2016-12-07 01:05:59

Lasse Stefanz släpper ännu en platta

7 dec

lscd50

Det var året 1967 i Gärds Köpinge i utkanten av Kristianstad som drömmarna om ett liv som musiker väcktes till liv hos några ynglingar.

50 år senare är Lasse Stefanz ett av Sveriges största band och det firar man bl a med en jubileumsföreställning på ett utsålt Kristianstad Arena, bara några kilometer ifrån hönshustet där allt hade sin begynnelse.

I samband med 50-årsfirandet har Lasse Stefanz även spelat in några av sina största låtar i nya versioner och som speglar Lasse Stefanz årgång 2017.

Törst man hoppas på att grundstenarna i bandet finns och kommer finnas med. Oddsen tror jag är lika med noll. Känns lite i och så med ett jubileum utan grundarna. Men med tanke på senaste årens turbulens kan man nästan förstå att chanserna till en återförening är lika med noll.

På nya plattan har man spelat in en del av sina odödliga klassiker i nya fräscha arrangemang. bl a ”De sista ljuva åren”, ”I ett fotoalbum”, ”Världens lyckligaste par”, ”Emelie”. Totalt innehåller albumet 16 låtar, de allra flesta nyinspelade, men även ett par favoriter från förr.


Publicerad:

Horizont tar en timeout

7 dec

horizont16

Dansbandet Horizont från Karlstad kommer ta en timeout på obestämd tid. Det meddelar bandet på sin facebooksida. Se nedan deras inlägg. Jag tackar bandet gör givande år. Tack för att jag fick förtroendet att göra eran logga. Hoppas våra vägar korsas igen.

Plötsligt kommer man till en punkt där man måste börja prioritera vad man vill göra och just nu så är det svårt att prioritera bandet som nummer 1. Vi väljer därför att ta en timeout då vi känner att vi inte kan ge de 110% som vi egentligen skulle vilja göra.
Vi vill rikta ett stort tack till er alla som har följt oss och trott på oss, Susanne Zell som varit en fantastisk manager för oss och alla arrangörer som vågat satsa på att boka in oss!
Var nu rädda om den fina danskultur som vi har i Sverige, det har varit fantastiskt att få uppleva!
Sista spelningen gör vi i Borås 17/12!
Over and out! /Christian, Thomas, Emil, Emil, Love


Publicerad: