Livestream och ny cd med Agneta & Peter

18 maj

Efter 3,5 månads tystnad är Agneta och Peter äntligen tillbaka på estraderna. Denna gång blir en live-streamad konsert som direktsänds från deras hem i Västernorrland. Ni hänger väl på?

Förutom en livestream är duon även aktuella med ett nytt album. Denna gång är det en samling med publikens mest önskade låtar genom åren.

”Vi har samlat dom mest önskade låtarna, både från våra egna låtar såklart, men också härliga covers, gamla örhängen och favoriter på denna CD. Känns kul att äntligen kunna göra denna samling på begäran av vår publik”, säger Agneta & Peter.

Agneta bjuder på ett knippe av sina favoritlåtar och örhängen:

”Jag har alltid älskat att sjunga gamla godingar. Det ligger liksom i min natur och det är dom låtarna jag är uppvuxen till. Det var dom jag stod med hopprepet och sjöng till, när jag var en liten flicka. Extra kul för mig att äntligen tolka dom på begäran”, säger Agneta.

En exklusiv samling med 20 st låtar, varav flera nyinspelningar på ej tidigare inspelade låtar från Agneta & Peters repertoar.

Följande låtar finns med på plattan:
1. Tunna skivor
2. Tror du att jag förlorad är
3. Livet det har varit gott mot mig
4. Läppstift på din krage
5. Leka med elden
6. Slit och släng
7. Lambeth Walk
8. Till min kära
9. Heartache by the number
10. Små små ord
11. Hälsa Mikael från mig
12. Min väg genom livet
13. Jag måste ge mig av
14. Kära Kristina
15. Kärlek över nätet
16. En plats i mitt hjärta
17. Livet går ej i repris
18. Har du glömt
19. Du och jag mot världen
20. Störst av allt är ändå kärleken

Källa: Agneta och Peter

Grillfest med Fernandoz

18 maj

Skriv in 24/5 i kalendern. Då blir det grillparty kring lägerelden
OBS! Glöm inte köpa grillkorv och grilla en eller två medans ni följer med i livesändningen

Streaplers releaseparty 22 maj

18 maj

Den 22 maj är det dags för releaseparty med Streaplers live på Facebook. Nu har alla möjlighet och vara med på fest när Streaplers släpper sitt kommande album och sänder live. In och festa loss till vår nya platta ”En Gång Till” på @streaplersofficella Facebook. Häng med från kl 20:00 och dela gärna vidare så vi blir riktigt många på festen🥂😁

Expanders tar en timeout

18 maj

På grund av den rådande situationen kommer Expanders att ta en timeouyt. Läs nedan vad kapellmästaren Tony Westland skriver på bandets facebooksida.

Hej, kära vänner. Vad allt kan förändras från en dag till en annan… Jag vill därför informera er om vår/min nuvarande och i längden ohållbara situation.

Verkligheten är att räkningar fortsätter att dimpa ner. Likaså en hel del av verksamhetens fasta kostnader – men i princip inga pengar kommer längre in. Många av sommarens spelningar är inställda. Sannolikt går de resterande samma öde till mötes. När, eller ens om, saker återgår till det normala vet ingen i dagsläget. Jag har under rådande omständigheter därför beslutat att Expanders nu tar en timeout, till att börja med åtminstone fram till september. Jag har så sent som idag påbörjat en yrkesutbildning inom tung trafik (bl.a. C, CE-behörighet & YKB) – en bransch där det redan nu finns en stor efterfrågan och goda chanser till arbete. Min vision är att i framtiden kunna kombinera detta med musiken. Expanders kommer med andra ord att fortsätta – dock under andra förutsättningar och av flera orsaker också med en helt ny lineup, förutom mig själv.

Tack Alexander, Jörgen & Jonas för denna tid, och all lycka till framöver. Jag vill från botten av mitt hjärta även tacka alla er som bidragit/bidrar med gåvor, stöttning och all annan form av hjälp – ni är Guld värda. Så håll ut – innan vi vet ordet av så hörs och ses vi igen! Då till tonerna av ett nytt, fräscht och supertaggat Expanders 3.0… Bamsekram till er alla så länge! Med bästa hälsningar / Tony