Måndag igen

15 mar

Jaha då var det måndag igen. Känns som det mest är måndagar och fredagar. Helgen har varit helt okej efter de förutsättningar som fanns.

Melodifestivalen gick ju rent ut sagt åt helvete. Hade ju hoppats på kvällens enda lysande stjärna om man räknar bort proffsiga Arvingarna. Charlotte Pirelli med ”Still young”. Vad var det som gick fel? var det de unga kidsen som röstade som inte förstod sig på bra musik och framförande? Nö man kanske skulle införa 18-års åldergräns för att rösta. Sen är det en sak till som jag funderar över. Hur många röster behövdes det för att få en poäng? Det blev jag inte klok på. Men en sak är säker i alla fall. Vi kommer INTE att vinna ESC. Sorry Tusse.

Söndagen bjud på en tur till Karlstad där målet var att tända ljus på Ruds kyrkogård. Väl hemma sen laddade vi upp inför en mycket fin livestream med dansbandet Mogna Män. En mycket fin musikstund med tre otroligt duktiga musikanter. Upplägget var mycket smakfullt med idel dansanta låtar. Hoppas det inte dröjer allt för länge tills vi får ses igen i rutan. Deras stream gjordes i samarbete med Turnéliv som skötte detta exemplariskt. Tack samtliga inblandade.


Publicerad: 2021-03-15 23:08:30

Livestream med Excess 10 april

15 mar


Den 10 april är det dags för en helkväll med Excess live från Lilla Paris.

Excess är dansbandet från Huskvarna som bjuder på glad och medryckande musik.
Excess startade 1992, då med en manlig sångare. 2008 bytte bandet frontfigur och Therese tog över mikrofonen. Spelplanen utökades med fler och fler spelningar och i dag spelar Excess på många av Sveriges mest populära dansställen. Under 2020 släppte Excess två nyskrivna låtar ”VILL HA DEJ” och ” VAD GÖR DU I NATT” som fått ett mycket positivt mottagande av både publik och i media. Dessa två låtar plus många flera kommer Excess bjuda på denna kväll.
Snöra på dansskorna, flytta undan soffbordet och bjud upp till dans!
Du kan följa spelningen direkt på https://www.facebook.com/livelillaparis

Om du har lust får du gärna swisha en gåva så att ”Lilla Paris” kan fortsätta erbjuda liveevent: 123 462 72 95 (Gravenstar)


Publicerad: