Spabad till tonerna av Lars Roos

27 maj

Nej det är inte på sjukhuset jag är. Det är bara vårt gamla badrum som det borde göras något åt. Ikväll har jag tagit ett som jag själv kallar det ett ”spabad”. Det för att försöka lindra mina eksem. Ett bad med badolja i. Förhoppningen är att det skall lindra klådan. För nu bör jag jag bli trött på detta. Men jag tänker alltid att det finns de som har det mycket värre än mig. Men detta är avkoppling deluxe. Att bara ligga här till tonerna av lite skön pianomusik signerad Lars Roos. Kan det bli så mycket bättre? Nej jag tror nog inte det.

Oftast när jag vill ta det lite piano så brukar jag lyssna på Lars Roos. Hahaha förstod ni den? :) Det finns så mycket otroligt fin musik som han har tolkat. Det är nästan i bland som att man slumrar till i badkaret. Tyvärr läste jag att Lars 2014 fick en ögonsjukdom tvingade honom sluta spela. Mycket tragiskt.

Agneta och Peter med nytt dubbelalbum

27 maj

I sommar släpper Agneta pch Peter ett nytt album. En ny dubbel-CD, samling med 40 st egna KÄRLEKSSÅNGER, med 100% eget låtmaterial från Peter Grundströms vackra låtskatt. Och såklart några som han skrivit tillsammans med Agneta Olsson. Skivan innehåller både nya och gamla kärlekssånger, heta klassiker och några ej tidigare utgivna låtar på skiva. Från deras egna soloplattor och från Thor Görans många skivor genom åren.
Nu tar de via sin facebooksida upp beställningar. Beställ den redan idag så har du CD:n i postlådan på releasedagen 2/7. Alla som beställer direkt via bandet får signerade skivor hemskickade.

Sen jag berätta att de även till jul kommer ge ut en julskiva.

Beställ ditt ex också

Lotta Idofsson med nytt material

27 maj

Lotta Idoffsson släpper nytt meriale. Se pressreleasen nedan.

Efter en tids ”time out” är Lotta Idoffson tillbaka som solortist, med ett kommande album som släpps under hösten 2021/Vintern 2022. Det är ett album med helt nyskrivna låtar med texter som mestadels är baserade på Lottas livserfarenhet och liv. Tillsammans med P-O Nilsson har Lotta Idoffson skapat en produktion som hennes tidigare publik inte riktigt hört av henne förut. Låtar som kommer att spegla dagens Lotta Idoffson. Låtar som förhoppningsvis kommer att inspirera andra och få människor att gå vidare i livet. Efter att berättat sin livs historia för textförfattaren Bim Wikström, kommer stora delar av albumet handla om just Lotta. Annan nyskriven musik på albumet är musik och texter som berör, där Lotta kan identifiera sig med och näst intill skulle kunnat varit hennes egna historia. Första låten ut kommer ut på Spotify fredag den 28 maj och heter ”Tysta Språk” skriven och producerad av hennes vän P-O Nilsson med text av Bim Wikström. ”Texten i ”Tysta språk” berör säger Lotta och hade helt klart kunnat handla om en situation i mitt tidigare liv”.

Vikingarna på turné

27 maj

När biljetterna släpptes till Vikingarnas comeback på Scalateatern hade trycket varit enormt. De båda föreställningarna sålde slut på sju respektive tjugo minuter. Tack vare denna enorma efterfrågan i Värmland, släpps nu en extrainsatt konsert på Karlstad CCC den 6:e december.

Följ med Vikingarna på en tidsresa från 60-talet till idag! Konferencier för kvällen är ingen mindre än Ragnar Dahlberg, som med både filmklipp och bilder tar oss tillbaka till den tid då det begav sig. Självklart får vi också höra alla de stora hits bandet levererat genom åren.

Det kommer att bli en kväll att minnas!

Arrangör: Besterman AB

Peter Danielson & Schytts – Jag måste ge mig av

27 maj

Nu har Peter Danielsson släppt en ny singel igen. Det är Towa Carssons underbara ”Jag Måste Ge Mig Av” som fått sig en ny kostym.
Skriven av Paul Clayton med svensk text av Peter Himmelstrand. Producerad av Tomas Edström

Danzbanderz – Förfestmedley

27 maj

Linus Lindholm som vi alla tidigare känner igen från Jontez och Mats Bergmans stor succé med sitt musikaliska prjekt ”Danzbanderz”. Den 4 juni släpper han ett ny singel med ett svängigt förfestmedley. Spara ner medley redan nu https://orcd.co/danzbanderzforfestmedley

Kan även meddela att just nu streamar Danzbanderz senaste singel ”tystnar i luren” cirka 5000 streams om dagen och den 22 maj gick den över 100000 och ligger fortfarande på Spotify Viral 50 listan efter snart 2 veckor.