Grattis Martinez till Grammis 2021

3 jun

Stort Grattis till Martinez som i kväll vann en Grammis för albumet ”Bubbelgum” Atenzia Records.

Övriga nominerade var:
Casanovas – Mota Olle i grind
Barbados – Vi
Streaplers – En gång till
Larz Kristerz – Lättare sagt än gjor

Bakkens med ny singel

3 jun

2012 släppte Hedins och Jenny Saléns en sommarsingel som heter ”Nu kommer sommaren”. Upphovsmän till låten är Arne och Maria Bakken.
Nu har duon funderat en tid på att det vore kul att spela in den låten i en ny kostym/version. Så de har de nu gjort i sin lilla enkla ”himma-studio” och det blev en lite tillbakalutad ”sommar-bossa”-version. Med obligatorisk ”hockey-la-la-la”-kör på slutet, bara för att de kan liksom

Missa inte Digitala Dansbandsveckan live 2021

3 jun

Dansbandsveckan Maling 2021 blir även den difital
Sex dansband spelar i Orrskogen, Malung under sex kvällar vecka 29. Spelningarna kommer sändas live på Dansbandsveckans Facebooksida och dessutom släpps ett fåtal exklusiva biljetter för en sittande publik på plats i Malung. Det blir fullt fokus på härlig dansbandsmusik!

Det har nu blivit klart att det blir en digital Dansbandsvecka 19–23 juli 2021.

– I år bjuder de på två stora nyheter. Det kommer att vara sex olika dansband som spelar live från dansbana 2 på Folkets Park Orrskogen i Malung. Dessutom kommer ett fåtal exklusiva matbiljetter att säljas till en sittande publik som får uppleva sändningarna live på plats, säger Lars Bälter, marknadsansvarig på Dansbandsveckan.

Digitala Dansbandsveckan live kommer att sändas på Dansbandsveckans Facebooksida mellan kl. 19.00-21.00.

De dansband som kommer att medverka och spela live från dansbana 2 är:

Måndag 19/7: Streaplers
Tisdag 20/7: Donnez
Onsdag 21/7: Blender
Torsdag 22/7: Martinez
Fredag 23/7: Callinaz
Lördag 24/7: Sannex

Det kommer att bli huvudfokus på dansbandsmusik. Av sändningens två timmar kommer över 1,5 timme att bestå av en bred repertoar från respektive dansband med många härliga dansbandslåtar.

– Arrangörerna är så glada för att de här folkkära dansbanden kommer och spelar i Malung i sommar. Även om det inte blir någon traditionell dansbandsvecka i år på grund av pandemin kommer vi kunna bjuda på fantastisk dansbandsmusik, både live och digitalt, säger Lars Bälter.

Dessutom blir det tävlingar, intervjuer med banden och andra inslag med fokus på dans och dansband.

För att hålla sig inom de restriktioner som gäller och kommer gälla för sittande konsertpublik inomhus (ingen dans): från 1 juni 50 personer och från 1 juli 300 personer kommer 200 biljetter säljas per kväll (totalt 1 200 mat- och konsertbiljetter). Fler biljetter kan inte säljas med nuvarande regler kring avstånden mellan borden. Biljetterna kommer att börja säljas på dansbandsveckan.se, måndagen den 7 juni kl 13.

– Det är först till kvarn som gäller! Men för alla andra kan konserterna upplevas hemifrån. Vi ser fram emot några riktigt härliga dansbandskvällar med några av Sveriges största dansband.

Digitala Dansbandsveckan live görs i samarbete med huvudpartner Landshypotek Bank, samt Viking Line och Malung-Sälens kommun.

Holidays med ny singel – Fyra timmar

3 jun

Inom kort kommer Holidays att släppa en helt ny singel. Fyra timmar är titeln på denna fina låt. Jag har hött den och det låter som alltid strålande om detta band. En riktigt stark låt.
Låtens upphovsmän än Jonas Lindau och Mats Larsson. Omslaget är som vanligt designat av mig. Det har med tiden blivit en hel del omslag för Holidays räkning. Jag tackar för förtroendet.

Seriepremiär för IFK Ölme

3 jun

Även om vi spelar i Div 7 så får man inte göra avkall på det grafiska
På fredag är det seriepremiär. Hammarvallen i Nykroppa är platsen för detta skådespel. 19.00 tiden du behöver ha kollen på

Livestream med Liljedals

3 jun

Missa inte denna nostalgitripp på måndag den 7:e juni på Facebook och Youtube. Då ställer sig det legendariska bandet Liljedals på scenen. Alltsammans produceras av Atelje Braun AB och Danssköldarna PA & Marie. Detta vill ni inte missa.

Patrick Blom släpper Gråt inga tårar

3 jun

Inom kort kommer Patrick Blom ut en ny singel med en låt från hans kommande skiva ”En hyllning till Thorleifs” som ges ut 18 juni 2021.
Den är den stora hiten ”Gråt inga tårar” av Åke Hallgren som ges ut på singel.

Susanne Sonntag en ny singel

3 jun

Nu släpper Susanne Sonntag en ny singel ”Little Hurricane”. Den kommer den 11 juni på alla streamingtjänster.

Låten är skriven av Albin Fredy Ljungqvist och Robert Lukian. Robert Lukian har turnerat med Alcazar och Albin Fredy Ljungqvist var även med och skrev ”Rearview Mirror” som var 4-5 månader på Vegatoppen i Finland och Albin jobbar som musikal artist i Köpenhamn och är själv artist och varit med i Danmarks eurovisions uttagning.

Debut-cd med Frida Wiljansros

3 jun

Nu är det snart dags för Frida Wiljanros att släppa sin debut cd. i ett pressmeddelande skriver on att hon är sååå otroligt lycklig!
Onsdagen den 30 juni så släpps hennes första alldeles egna album! Ojojoj så spännande, pirrigt och efterlängtat! Hoppas innerligt att Ni kommer att tycka om skivan skriver hon. Albumet innehåller 12 låtar på svenska och är en blandning av hennes egna låtar och gamla goda countryklassiker. Producenterna är inga mindre än Henrik Sethsson och Tryggve Johansson, kapellmästaren från det populära dansbandet Jigs

”Ingen Kommer Levande Härifrån” går att förhandsbeställa redan nu på Ginza.se