Grillparty med Larz Kristerz

5 aug

Grillbuffe med helgrillat vildsvin, viltkorvar och massa goda tillbehör. Sen blir det härlig underhållning med Larz Kristerz. Boka bord på bokasamstorp@gmail.com
Pris: 595kr pp.


Publicerad: 2021-08-05 22:27:32

Anders Pettersson har avlidit

5 aug

Anders Pettersson fd mågnårog medlem i Lasse Stefanz har avlidit. Detta meddelar bandet på sin facebooksida idag.

Det är med stor sorg och saknad vi meddelar att Anders Pettersson, en kär familjemedlem, vän och f d kollega, natten mellan tisdag och onsdag efter en tids sjukdom somnade in på ett sjukhus i Thailand, landet där han tillbringade sina sista år i livet. Under 40 år spelade Anders klaviatur och dragspel i Lasse Stefanz, han var en älskad bandmedlem som publiken tog till sina hjärtan. Anders var urtypen för en glad musikant som med sin energi och sitt glada spelande var med och bidrog till Lasse Stefanz stora framgångar.
Tillsammans med Anders Petterssons familj vill Lasse Stefanz tacka Anders för alla fina minnen som vi alltid kommer att bära med oss.
Vila i frid älskade Anders

Källa: Lasse Stefanz


Publicerad:

En tur till CSK

5 aug

Nu är semestern över och det är dags att böra jobba igen. Men första jobbdagen blev en halvdag då jag skulle till CSK i Karlstad. CSK är en förkortning för Centralsjukhuset Karlstad är Värmlands största sjukhus och länssjukhus i Värmlands län. Jag skulle dit och få lite hjälp med mina eksem igen. Så nu är en ny plan sjösatt så får hoppas att detta skall hjälpa. Lite mer piller blev det nu som gör att jag var tvungen att skaffa mig en sådan där praktisk dosett. Den som uppfann den borde ju ha nobelpris.

När jag var klar med dagens göromål blev det lite mat på stan. Lunchen intogs på en italiensk restaurang i centrala Karlstad som exiterat från mitten av 1980-talet. ”Fontana di Trevi” heter restaurangen som ligger på Järnvägsgatan 8.















Publicerad: