Åker inte till Örebro i kväll

28 mar

I kväll hade jag tänkt mig att fara på dans till Örebro då favoriterna Mona Gs spelar upp till dans. Men eftersom jag inte har sjuds dit och att det är osäkert med transporter hem så ställer jag in. Tyvärr. Istället siktar jag in mig på att åka till Forshaga Folkets Hus på långfredagen då bandet spelar där.

För er som inte vet så kan jag berätta att jag arbetar lite smått med detta band. Jag har gjort bandets hemsida och pysslar om den lite tillsammans med bandets eminente webbmaster tillika saxofonist och gittarist Matias Johansson.

Sen sidan öppnades i september så har den besöks av över 13000 besökare. Inte illa för en sida som legat uppe lite mer än ett halvår.

Nu kanske ni tror att jag deppade för att jag inte kom iväg på dansen. Jo lite grann deppade jag. Men det blev bättre på kvällen då jag blev 400 kronor rikare på bingospel.

Jag var i Landahuset här i Kristinehamn på handikappsbingo. Nu kanske ni undrar vad detta skiljer sig mot annan bingo. Jo här är brickorna anpassade för synsvaga personer och blinda. Brickorna har förutom tydiga siffror även punktskrift. Tempot är anpassad för att alla ska hinna med. Sen kostar en bricka 50:- och den har man sen i 5 spel. Sen så efter de fem spelen kör man om sin bricka för 20:-

Detta bingospel har inget vinstintresse vilket gör att allt som kommer in spelas ut till spelarna. Vinstplanen kan se ut som följer 1 rad 100:- två rader 150:- och full bricka 300:-

Det som är viktigast är inte att vinna, även om det är kul. Det viktigaste för dom flesta tror jag är samvaron och att träffa folk.
ha det bra alla mina läsare av bloggen.

Publicerad: 2006-03-28 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.