Jonnie på dansbandsdax

30 mar

En blogg ska ju handla om det mesta som rör en persons intressen tycker jag. Så jag kommer inte enbart att skriva om vad jag gjort utan även att tipsa om en hel del grejer också. Det kan vara allt från skivor, filmer, evenemang och mycket annat.

Så därför tänkte jag här tips lite om en radiokanal på internet där jag brukar vara inne en hel del och lyssna. Där har jag fått en hel del trevliga kontakter med olika folk.

I går kom jag i kontakt med en kille som där kallar sig för ”Hyltekillen”. Han heter Jonnie och är en dansbandsälskande kille som gillar dansbandsmusik. Jonnie är till skillnad från mig mycket bra på att sjunga. På hans hemsida www.joey.info.se så kan man provlyssna och beställa skivor. Det låter bra om Jonnie, Och när man vet hur dyrt det är att spela in skivor i dag så är det här mycket bra. Hans musik är dansband och lite schlagers, men mest dansband. Och det roliga med denna unga grabb är att det är mogen dansmusik som han spelat in.

Jag tycker det är bra när unga försöker bevara den mogna dansbandsmusiken. För oftast i dag när man ser och hör unga satsa på dansbandsmusik så är det mycket moderna tongångar. Så avslutningsvis kan jag bara rekommendera er ett besök på Jonnies hemsida.

Publicerad: 2006-03-30 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.