Våren är på väg

31 mar

Våren är på gång läste jag i Metro. Ha. Det tror jag som jag vill på. Idag snöar det och i går var det strålande sol och varmt med flera plusgrader. Men efter vad jag läste kunde det komma som en bomb vårvädret.

När jag gick förbi Brovallens IP idag har man svårt att tro att det om bara några veckor ska vara fotbollspremiär med en någorlunda grön gräsmatta. Men optimistisk som man är så hoppas man ju alltid. Vad som sker annars vet jag inte. Om nu planen inte skulle vara spelduglig men man får ställas sitt hopp till ”dom där uppe”, att dom skänker oss sol och värme.

Men det finns ju dom ska börja spela redan till helgen den 1/4 och för dom är det ju kris med stort K. Man får ju hoppas att alla som ska spela kommer att spela sina matcher. Alla konstgräsmattor kommer ju garanterat att vara upptagna.

Själv kommer jag att uppsöka konstgräsplanen i metropolen Götene för att se IFK Ölme spela sin första omgång i Svenska Cupen. Ölme mötte Heimer i serien förra året. Då förlorade man borta mot Heimer med 1-0 medans man vann hemma med 2-1. Matchen spelas på Västerby IP i Götene och matchstarten är kl 14.00

Publicerad: 2006-03-31 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.