Aktivitesdag med IFK Ölme

29 jan

Aktivitetsdag stod på schemat denna lördag. Och vad innebär det då? Jo att man ska aktivera sig med någon fysisk aktivitet. ”Fysisk aktivitet” låter jobbigt. Så fort jag hör något om motion drar jag öronen åt mig och tror att det är något livsfarligt. Men denna lördag var det roliga aktiviteter som stod på programmet så då är det okej. Nu kanske ni undrar vad det är för aktivitet jag snackar om. För att ta det hela från början ska jag förklara.

Vi skulle ha en aktivitetsdag med fotbollsklubben jag arbetar för. Dagen skulle bestå av; Fotbollsträning, curling och femkamp. Eftersom jag inte är spelare i laget utan tillhör den administrativa delen var jag med och förberedde femkampen.

Halv två kom laget till Lantmannahallarna (som är en hall för inomhusfotboll vintertid) Eftersom vi alla var så hungriga bjöds vi på lunch som bestod av en enormt god köttfärssås med spaghetti. Utsökt god. Alla tyckte det tydligen var jättegott eftersom det inte fanns så mycket som ett sandkorn kvar i grytan.

Kl 15.30 var det iväg upp till Curlinghallen för lite spel. Detta är väl en av få gånger man får säga ”sopa” utan att någon tar illa upp. En del spelare såg lite ovana ut med sopkvasten, medans andra påtalade att dom praktiserade den flitigt hemma på golven. Det sopades flitigt och laget jag var med i slutade 3:a. Inte så pjåkigt. Men det hade kunnat gå lite bättre.

Väl tillbaka i hallen bjöds det på femkamp, korv med bröd och sedvanlig tipstävling. Jag fick äran att rätta alla tipsrader. om det nu var någon ära :) Efter att prisutdelningen var klart med det lite samkväm.

När klockan var 23.00 och de flesta lämnat hallen och vi haft trevliga samtal om det ena och det andra så var det så dags att styra kosan hemåt, och sammanfatta att det var en trevlig dag som nu var till ända.

Publicerad: 2006-01-29 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.