Tänk att det finns så mycket hjälpsamma människor

1 feb

Hejsan mina vänner och alla läsare av min blogg!
Den 2 februari 2006 skriver vi idag.
Vilket fint väder det var idag, lom än lite kallt. Men det är ju så vackert ut med snöfrost på träden. Man får lite lust att strunta i jobbet och ta en rejäl långpromenad och ta med sig kameran och ta lite kort.

Men jag föredrar att jobba istället. Kan berätta att jag äntligen fått ordning på mitt ”lilla” cssproblem. Ni observanta människor som surfar på www.markuz.se kanske ser att den horisontella scrollen nu är borta.
Detta tack vare envisa folk på webforum som hjälpt mig att rätta till problemet. Tack till er alla som varit delaktiga i att hjälpa mig. Tänk att det finns så underbara hjälpsamma människor.

Nu återstår det att göra om och ändra bilder på en del sidor. Många bilder ska bytas ut mot nya bättre bilder. En del bilder har redan bytts ut på danbandsidorna.

Annars är det inte så mycket nytt som jag kan berätta om. Livet rullar på som vanligt. Inga förändringar här inte. men det känns tryggt att allt ”bara” rullar på som vanligt.

Publicerad: 2006-02-01 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.