Alla borde ha reflex på sig. – Aven jag

1 dec

Nu när det är så mörkt ute så vore det kanske en idé att ha en reflex på sig. Jag blev påmind om det när jag skulle åka hem idag. Bussen som skulle ta mig hem blåste för bi och fick tvärbromsa när han såg mig. Ja sa då att ag kanske borde ha en reflex, Ja det vore nog ingen dum idé. Nästa dag när jag åkte hade jag ett par andra byxor på mig som är lite reflexartade och lyste upp som bara den. Då skrattade chauffören lite och sa att jag nu hade helgarderat mig. Så nu syns jag. Det där med att alltid ha reflex är något jag försöker ha. Men det blir ju så att när vintern tar slut så plockar man ur fickor och sånt på vinterkläderna och sen glömmer man eller är slarvig med att sätta tillbaks reflexerna igen. men som sagt, med dessa byxor så syns jag när strålkastarna tänds upp.

Publicerad: 2005-12-01 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.