Livet är för kort för manualer

28 nov

Det är kul att ”leka med datorn”. I alla fall med photoshop som är ett riktigt kul program när man väl kan det. Eftersom programmet är så enormt stort så räknar jag mig som en nybörjare eller kanske något lite van användare. Kan en del funktioner men vet inte vad alla ska vara bra för och vad man ska ha dom till. Men man kan ju göra oändliga saker med det. Om ni kikar på sidan personligt på min hemsida så är det flera bilder där som jag gjort om i photoshop. Ofta små saker som att byta färg på något klädesplagg eller så. Ganska kul at se vad man kan göra. Nu har jag efter att jag städat hemma hittat en bok om photoshop som jag köpte på en bokrea 1962. Skämt och sido. Jag köpte den i våras, men av någon anledning glömde jag bort den, Jag citerar en datalärare jag hade ”Livet är för kort för manualer”. Och han har på ett sätt rätt i det. Jag är en sådan som först provar mig fram och funkar det inte då så provar jag lite till och funkar det inte då så tar jag i nödfall fram manualen och kikar lite. Annars är nog den bästa vägen att lära sig är att hålla på själv och mixtra och undersöka programmet. Så kom ihåg en sak, ”Livet är för kort för manualer”.

Publicerad: 2005-11-28 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.