Allt känns så skönt nu

4 jun

I dag är det strålande sommarväder. I dag mår man så där bra som man önskade att man gjorde jämt. Allt känns toppen. IFK Ölme som jag jobbar åt tog i går sin första seger för året mot Hammarby IF TFF. Att det skedde mot ett Stockholmslag och Hammarby gör ju inte saken sämre. Nu är det ett litet ljus i mörkret.

I övrigt har jag bara planerat att ta det lugnt idag inga större utsvävningar alltså. Loppmarknaden vi hade på jobbet flöt på fint. Trots att det var pingst så var det skapligt med besökare som fyndade bland alla borden.

Det blev en liten biltur under söndagen också. Vi åkte upp till Nässundet för att ta oss en glass vid Brolyktans antik & café. Det är liksom en liten oas efter väg 26 mot Filipstad. Vi träffade även en par goda vänner här som vi pratade lite med.

På hemvägen svängde vi in för att kika vid Lungsund, hur det såg ut där nu för tiden. Vi möttes av ett brobygge. Vägverket håller på och bygger en ny vägbro här. Som vanligt var kameran med, och eventuellt kommer det några bilder från detta på hemsidan.

Publicerad: 2006-06-04 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.