Shopping i Ullared

29 maj

Vissa utav er som läser kanske inte skulle sätta in fot där, meddans andra skulle kunna frossa där en hel dag. Det jag pratar om är Ullared och GeKås lågprisvaruhus. Det var ett tag sedan vi var där sist, så det var en stor förväntan vi åkte ner för att shoppa loss. Vi hade ju hört att dom byggt ut varuhuset enormt och utökat med försäljningsyta.

Innan man åker till Ullared ska man (enligt deras hemsida) göra en inventering hemma på vad som fattas. Detta gjorde inte jag, men det gick ju bra ändå. Vi åkte hemifrån Kristinehamn kl 08.00 och var nere i Ullered (efter ett raststopp på Vip i Mullsjö) klockan 11.30

Vi började med att gå in på Gekås. Där kom vi ut med sex kassar fyllda till bristningsgränsen nästan. Det blev en massa kläder; t-shirts, byxor, skjortor med mera, cd-skivor, godis och mycket annat.

När vi handlat klart var vi så hungriga att vi kunde äta vad som helst. Vi gick till en restaurang och beställde in pasta carbonara. Mums vad gott. Mat smakar mycket bättre när man är hungrig.

Publicerad: 2006-05-29 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.