Anna och Måns i Let´s Dance

10 mar

Så var det då klart. Måns och Maria vann Let´s Dance stort grattis. Det blev som jag trodde. Men jag hoppades jättemycket på Anna Book. Hoppas och hoppades om vart annat. Men det var hårt lopp. Jag tycker alla som varit med där har gjort bra ifrån sig. Att dansa i 14 veckor som vissa av paren har gjort är inte illa. Det skulle inte jag klara av. Sen med alla dessa regler som finns i dom olika danserna. Dansa på tå, hälar, fotarbete och allt det där. Jag menar dansa och ha kul.

Man får hoppas nu att detta har get mer intresse för danen, och att fler upptäcker glädjen i att dansa. För det är jättekul att dansa. Trist bara med utvecklingen att fler dansställen lägger ner, men plus till dem som vågar satsa på dans.

Publicerad: 2006-03-10 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.