Kjellman var bäst

11 mar

Det blev som jag trodde att Carola skulle vinna melodifestivalen. Denna omgång var skaplig den med. Men jag fasthåller att den i Karlstad var en av dom bättre.

Skoj att Björn Kjellman gick vidare direkt. Han hade en mycket bra låt som jag gillade. Jag har inte hört honom sjunga innan, utan set honom mest skådespela. Men han sjöng otroligt bra, och hade en mycket bra låt som verkligen var en pampig schlagerlåt. Han var en ytterst värdig vinnare.

Summeringen av festivalen är att den bara blir bredare och bredare. Fler och fler musikstilar kommer med på gott och ont. Det var massor av låtar som man inte förstod vad dom gjorde i festivalen, och där undrar man hur juryn som tagit ut låtarna egentligen har tänkt. Finns en del som jag inte tycker borde varit med.

Men ska det vara efter mottot ”Musik för alla” så blir det väl så. Jag avslutar med att citera en kompis ”Det ska finns plats till alla i vår herres hage”

Publicerad: 2006-03-11 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.