IKEA och andra chansen

12 mar

Vad gör man en söndagsmorgon egentligen? Jo man bestämmer sig för att åka till IKEA För det var precis vad vi gjorde. Även om det var snö så verkade det vara hyfsat väglag i alla fall. Tänk vad mycket grejer det finns på IKEA. Det som är mest imponerande kanske är att allting har ett namn. Som hitta, Billy, greppa, Lars och allt vad det heter. Men jag vet inget som heter Markus i alla fall. Det kanske man får ordna. Kanske en soffa som heter Markus. Får väl tips namnrådet om detta. Jag tror jag läste att det finns folk som arbetar med att hitta på namn på ikeaprodukter. Nu vet jag inte om det stämmer, men jag tror mig minnas att jag läst detta någonstans i något tidningsmagasin.

Jag köpte lite bra att ha prylar på IKEA. Lite förvaringsbrukar, två små vägghyllor och lite annat småplock som är bra att ha, för nu banne mig ska det bli ordning på torpet.

Eftersom det var så mycket folk som käkade mat på IKEA beslöt vi oss för att äta mat på Mariebergs centrum. Där passade vi även på att ta en sväng. Fyndet där blev ett par jeans på JC för 199:- Eftersom jag tidigare rensat ut garderoben på gamla söndertrasade jeans så måste man ju fylla på förrådet, och 199:- var ju ett bra pris. Annars så brukar jag bara köpa billiga jeans. Brukar som regel inte köpa några som kostar över 399:-. Förstår inte folk som kan betala 800:- till över 1000:- för ett par jeans. Efter att vi varit mätta på både mat, intryck och shopping begav vis oss hemåt för att se på melodifestivalens ”Andra chansen”.

Jag tycker det var rätt att Magnus Bäcklund gick till globenfinalen, men jag hade hellre sett Patrik Isaksson än Rednex. Man får ju tänka på vilka det är som kan slå internationellt också.

Publicerad: 2006-03-12 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.